Runde 3 - BR 66

Bundniveauet skal hæves

Lørdag 21. oktober 2017 kl. 09:26

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Bundniveauet skal hæves
Patrick Nielsen har ikke helt fundet sit topniveau efter hjemkomsten fra Team Vestfyn. (Foto: Steen Sørensen)

BR 66 Langeskov har gjort det, de skulle i sæsonens to første kampe. Det er blevet til to sikre sejre, men man mangler fortsat at møde kvalificeret modstand. På søndag gælder det Stenstrups 2.-hold.

Serie 1: Stenstrup – BR 66 Langeskov (søndag kl. 16.00)

BR 66: Thomas Kjærulf, Mike Hansen, Thomas Bertelsen, Lasse Schmidt, Patrick Nielsen, Mikkel Gunner, Nikolaj Thomsen, Malte Helleskov, Mads Bøgelund, Mads Volder, Søren Kristian Aagaard.

Kommentarer: I BR 66 Langeskov leder man fortsat efter indikationer for, hvor man står rent styrkemæssigt – ikke mindst i forhold til rækkens bedste hold. Resultatmæssigt er det gået det som ønsket. Der er spillet to kampe, og de er begge blevet vundet overbevisende. Først blev det 32-19 i premieren over Nyborg, og senest vandt man lokalopgøret mod Kølstrup-Rynkeby med 24-17.

Alligevel er der usikkerhed om holdets reelle styrke. På søndag skal man en tur til Stenstrup, og den hjælper sandsynligvis ikke meget på det forhold. Det er Stenstrups 2.-hold, man skal møde, og derfor er det vanskeligt på forhånd at vurdere, hvad de kommer med. Klubbens 1.-hold har oprustet markant, så måske har det smittet på det næstbedste mandskab. Stenstrup har kun spillet en enkelt kamp i serie 1, og den vandt de 30-28 i Sdr. Nærå.

Assistenttræner Claus Schmidt slår fast, at man skal holde fokus på sit eget spil, og umiddelbart vurderer han, at søndagens udekamp er en af dem, BR 66 bør kunne vinde. Præstationerne i løbet af de 60 minutter i de to første kampe har været meget svingende, så det er et stort ønske hos trænerteamet, at bundniveauet bliver hævet.

Der er afbud fra Noa Kjellerup, så BR 66 stiller med kun 11 spillere i søndagens opgør.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 48Powered by Kjerteminde Avis :-]