Runde 2 - KH

Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne

Fredag 29. september 2017 kl. 15:48

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
TPI gjorde alt for at stoppe Rasmus Bøye (hvid trøje) i pokalkampen sidste sæson. Men forgæves. KH'eren scorede 12 mål. (Foto: Steen Sørensen)

Runde 2 - KH: Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
Thomas Bo Danielsen scorer et af sine syv mål i premieren. På søndag er han tvivlsom starter. (Foto: Steen Sørensen)
Oven på en vellykket sæsonpremiere med storsejr over Rødby skal Kerteminde HK teste formen på udebane mod TPI. Der er genvalg til samtlige spillere, men to mand er tvivlsomme på grund af småskader.


3. division: TPI, Odense – Kerteminde HK (søndag kl. 16.30)

Kerteminde: Martin Hansen, Nicolai Nordholm, Rasmus Bøye, Claus Baslund, Mikkel Schmidt-Nielsen, Kristian Nygaard, Sebastian Java Andersen, Thomas Bo Danielsen, Teis Bro, Nicklas Bakkely, Jens Møller, Stefan Egehøj.

Kommentarer: Umiddelbart klinger det ikke meget af lokalbrag, når Kerteminde skal møde TPI fra Odense. Ikke desto mindre så er søndagens opgør i Paarup-Hallerne sæsonens fynske lokalopgør i 3. divisions pulje 5. Kerteminde og TPI er nemlig de to eneste fynske hold i puljen, som ellers er et rent sjællandsk anliggende.

De to mandskaber fik i sidste weekend en sæsonstart, der var vidt forskellig. Odenseanerne tabte knebent med 22-21 i Ringsted, mens KH på hjemmebane pulveriserede Rødby med imponerende 35-18. Træner Jens Bøye har ros til sine egne spillere, fordi de trods overlegenheden i premieren evnede at bevare koncentrationen og holde fast i spilkonceptet. På trods af premiereresultaterne forventer træneren, at det bliver en særdeles svær kamp mod et hold, der er homogent, og som sluttede i den bedste halvdel i 3. division i sidste sæson.

Det er en uændret trup, der drager til Odense på søndag, men to spillere er tvivlsomme startere. Thomas Bo Danielsen har rygproblemer, og Claus Baslund døjer med en skulderskade. Kampens forløb vil afgøre, om de kommer på banen, men Jens Bøye understreger, at skaderne ikke må forværres. Det er ikke kun kampene, der er vigtige. De to skal være klar til næste uges træning. Det er i træningslokalet, fundamentet lægges.

Kerteminde og TPI krydsede klinger for et lille års tid siden i Santander Cup, hvor KH spillede i fynsserien. Det blev en triumf for kerteminderne, der med en flyvende Rasmus Bøye i spidsen vandt 32-29.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 82Powered by Kjerteminde Avis :-]