Runde 4 - KH

Lakmustest i Ølstykke

Fredag 20. oktober 2017 kl. 18:14

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Lakmustest i Ølstykke
Claus Baslund har været sparet på det seneste, men på lørdag skulle han kunne give den fuld gas. (Foto: Steen Sørensen)

Kertemindes håndboldherrer har fortsat den imponerende sejrsstime i 3. division, men i lørdagens udekamp mod HØJ, kommer der – sandsynligvis – kvalificeret modstand.

3. division: HØJ – Kerteminde HK (lørdag kl. 16.30)

Kerteminde: Martin Hansen, Nicolai Nordholm, Rasmus Bøye, Claus Baslund, Mikkel Schmidt-Nielsen, Kristian Nygaard, Sebastian Java Andersen, Thomas Bo Danielsen, Teis Bro, Nicklas Bakkely, Jens Møller, Stefan Egehøj.

Kommentarer: Trænerduoen Jens og Rasmus Bøye havde inden sæsonstarten en helt klar målsætning for Kerteminde HK’s nyoprykkere i 3. division: den handlede i al sin enkelthed om overlevelse. Her en måned senere er det stadig målsætningen – men trænerteamet erkender, at de er kommet lidt i vildrede.

- Hvor gode er vi i grunden? Det er det store spørgsmål, som alle i KH stiller sig selv. Efter 20 turneringssejre i træk i fynsserien er de hvidblusede bare kørt videre i samme spor. De tre første kampe er vundet – og det har endda være ganske overbevisende.

På lørdag bliver KH stillet over for den hidtil vanskeligste opgave, når de drager til Ølstykke for at møde HØJ. Det er HØJ’s 2.-hold, men klubbens bedste hold i 1. division har oprustet til sæsonen, og alt tyder på, at 3.divisionsholdet er rigtig stærkt.

Jens Bøye er kender, at en sejr i udekampen på Sjælland betyder, at man er nødt til at justere målsætningen, men han slår samtidig fast, at et nederlag beviser, at det var realistisk at tale om overlevelse, inden sæsonen blev skudt i gang.

Både Claus Baslund og Thomas Bo Danielsen har døjet med småskader i en periode, men kamppausen i sidste weekend har gjort dem begge fit for fight. Kerteminde HK få i øvrigt fortsat support på tilskuerpladserne, selv om man skal krydse Storebæltsbroen. Der kører bus til kampen i Ølstykke, og det forventes, at i hvert fald 30 trofaste fans er med i bussen.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 64Powered by Kjerteminde Avis :-]