HÅNDBOLD - 3. DIVISION

Arbejdssejr i uskøn kamp

Søndag 1. oktober 2017 kl. 19:24

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Arbejdssejr i uskøn kamp
Rasmus Bøye har det med at spille godt mod TPI. Det gjorde han også i dag med hele 12 scoringer. (Foto: Steen Sørensen)

Kerteminde HK fortsatte den imponerende sejrsstime med en udesejr over TPI. Med to skadede spillere på bænken måtte der fight og disciplin til for at hive de to point med hjem. Stor kamp af Rasmus Bøye.

TPI Odense – Kerteminde HK 23-28 (11-14)

Stillinger undervejs: 3-2, 5-7, 10-11, 11-16, 17-19, 20-24.
Målscorere: Rasmus Bøye 12 (6), Mikkel Schmidt-Nielsen 5, Nicklas Bakkely 5, Teis Bro 3, Kristian Nygaard 3.
Kampens spiller: Rasmus Bøye.

De bliver ved med at vinde, Kertemindes håndboldherrer. Søndag eftermiddag vandt de den 22. turneringssejr i træk, da de i Paarup-Hallerne besejrede TPI med 28-25. Oven på håndboldopvisningen i sidste uge mod Rødby måtte der i dag findes andre kvaliteter frem for at få pointene i hus. Det var, hvad man vil kalde en ”arbejdssejr”, men det gjorde bestemt ikke glæden over de to point mindre

Det var en slags lokalopgør, da de to mandskaber er de to eneste fynske hold i rækken, og de gav hinanden en intens kamp. Spillemæssigt nåede man måske ikke op på allerhøjeste niveau, men der blev fightet over hele linjen og der var spænding på til det sidste. Hjemmeholdet var foran en enkelt gang tidligt i kampen, men ellers var det KH, der var i førertrøjen. Det meste af tiden var forskellen et par mål, men i slutfasen blev føringen øget.

Spillere sparet
Kerteminde måtte trække store veksler på enkelte spillere. Helt som forventet valgte man at lade de småskadede Thomas Bo Danielsen og Claus Baslund få en fridag – sidstnævnte var inde i 30 sekunder. De to spillere er normalt gode for sammenlagt mindst 10 scoringer, så der var andre, der måtte vise formatet. Det gjorde især Rasmus Bøye. Den spillende træner har en behagelig vane med at storspille mod netop TPI, og det gjorde han også denne første søndag i oktober. Han gik forrest i fighten og blev sit holds topscorer med 12 mål.

Målmand Martin Hansen havde ikke specielt mange redninger, men han viste klassen, når der var brug for det. ”Hansen” havde flere helt afgørende redninger. Bl.a. tog han tre straffekast. Især straffekastredningen ved stillingen 17-15 var vigtig. Det var netop på et tidspunkt, hvor hjemmeholdet var ved at få fat.

Uændret målsætning
- Det var en arbejdssejr, og sådan må det være nogle gange. Vi leverede virkelig en disciplineret indsats, og med kun otte markspillere var det meget positivt, vurderede træner Jens Bøye.

Efter to spillerunder ligger KH på 1.-pladsen, men ikke desto mindre har man stadigvæk blikket rettet mod den modsatte ende af tabellen. Målet er overlevelse, og derfor handler det om at lægge afstand til de to nedrykningspladser. Det betyder, at næste weekends kamp mod Himmelev – der fortsat er uden point – er vigtig.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 42Powered by Kjerteminde Avis :-]