HÅNDBOLPREMIERE - BR 66

BR 66 vil tilbage i fynsserien

Fredag 29. september 2017 kl. 15:37

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

BR 66 vil tilbage i fynsserien
BR 66 bliver markant forstærket, ved at playmaker Patrick Nielsen vender hjem efter et halvt års fravær. (Foto: Steen Sørensen)

HÅNDBOLPREMIERE - BR 66: BR 66 vil tilbage i fynsserien
Nikolaj Thomsen har i år valgt at koncentrere sig om kun at spille håndbold. (Foto: Steen Sørensen)
Målsætningen for Langeskovmandskabet er oprykning, og det skal helst ske så hurtigt som muligt. Patrick Nielsen vender hjem efter et ulykkeligt eventyr på Vestfyn.

Serie 1: BR 66 Langeskov – Nyborg (søndag kl. 16.00)

BR 66 Langeskov: Thomas Kjærulf, Mike Hansen, Thomas Bertelsen, Lasse Schmidt, Patrick Nielsen, Mikkel Gunner, Nikolaj Thomsen, Malte Helleskov, Mads Bøgelund, Mads Volder, Nicklas Klüver Christensen (debutant).

Kommentarer: Sidste sæson var en noget trist oplevelse for BR 66 Langeskov. I 1. halvsæson blev man kørt mere eller mindre over i de fleste kampe, og det sluttede med nedrykning fra fynsserien. Den skuffende indsats betød, at man fyrede den nyansatte træner Michael Ørbech.

Målsætningen for 2. halvsæson var en hurtig tilbagevenden til Fyns bedste håndboldrække. Det lykkedes ikke. Selv om tingene begyndte at fungere bedre med Thomas Bertelsen som spillende træner, så måtte man tage til takke med en 3.-plads, som lige netop ikke var nok til oprykning.

Nu er man klar til en ny sæson, og træner Thomas Bertelsen lægger ikke skjul på, at oprykning igen er målsætningen. Man går efter den direkte oprykning allerede i efteråret, selv om træneren vurderer, at det måske ville være bedst for klubben at vente til foråret, fordi det giver længere tid til at forberede sig på en tilværelse i fynsserien.

Der er positivt nyt fra spillertruppen, som kan berettige den ambitiøse målsætning. En af klubbens allerstørste profiler vender hjem. Patrick Nielsen blev i foråret fristet af et tilbud fra divisionsklubben Tam Vestfyn, men det blev ikke noget lykkeligt eventyr. Fusionsklubben Team Vestfyn er simpelt hen gået i opløsning, og nu er playmakeren tilbage i den grønne trøje.

Derudover så har Nikolaj Thomsen i år valgt at satse udelukkende på håndbold. Tidligere har den dygtige tekniker forsøgt sig med både fodbold og håndbold på samme tid, men nu nøjes han med at bruge hænderne.

Forberedelserne til den nye sæson har været tilfredsstillende, selv om Thomas Bertelsen slår fast, at der stadig er plads til forbedringer. Blandt andet skal der mere kvalitet i det etablerede angrebsspil, og også samarbejdet mellem målmænd og forsvar skal optimeres. BR 66’s træner har vanskeligt ved at vurdere niveauet hos de øvrige hold. Umiddelbart forventer han, at DSIO og Kølstrup-Rynkeby vil komme med i toppen, men det vigtigste bliver, at hans eget mandskab rammer formen. Premierekampen er mod Nyborg – et 3.-hold – og det bør være en kamp, der giver to point og dermed en god start på kampen om topplaceringerne.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 46Powered by Kjerteminde Avis :-]