Runde 2 - BR 66

Lokalbrag i Nymarkshallen

Fredag 6. oktober 2017 kl. 15:30

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Lokalbrag i Nymarkshallen
Søren Kristian Aagaard (i grønt) er klar til sæsondebut for BR 66 i søndagens lokalopgør. (Foto: Steen Sørensen)

BR 66 fik en god start på sæsonen, men storsejren over Nyborg var på en billig baggrund. Søndagens opgør mod Kølstrup-Rynkeby kan sandsynligvis give et mere præcist indtryk af holdets reelle styrke.


Serie 1: Kølstrup-Rynkeby – BR 66 Langeskov (søndag kl. 14.45)

BR 66: Thomas Kjærulf, Mike Hansen, Thomas Bertelsen, Lasse Schmidt, Patrick Nielsen, Mikkel Gunner, Nikolaj Thomsen, Malte Helleskov, Mads Bøgelund, Mads Volder, Søren Kristian Aagaard, Noa Kjellerup (debutant).

Kommentarer: Træner Thomas Bertelsen havde en masse spørgsmål inden sidste weekends håndboldpremiere i Serie 1, men åbningskampen mod Nyborg gav ikke mange svar. Ganske vist vandt BR 66 en storsejr på 32-19, men det var på en billig baggrund, og derfor blev træneren ikke væsentlig klogere på, hvor man står i forhold til de øvrige hold.

Omkring holdets egen indsats var der dog ting, som kunne bruges til noget. I 1. halvleg fungerede angrebsspillet ganske godt. Der var flow i spillet og god kvalitet i afslutningerne. Specielt Nikolaj Thomsen boltrede sig på højre back. Premierekampen antydede også, at der er plads til forbedringer rent defensivt. Både opdækning og målmandsspil fungerede kun i korte perioder.

Thomas Bertelsen har en fornemmelse af, at han får flere svar i den kommende kamp. Kølstrup-Rynkeby bør være et hold, som man kan måle sig med på trods af, at de tabte deres premiere 20-23 mod Tved. De to mandskaber mødtes senest i januar måned. Det foregik også i Nymarkshallen, og her vandt BR 66 en kneben sejr på 27-25.

Der er to ændringer hos BR 66 til søndagens opgør. Stregspilleren Søren Kristian Aagaard vender tilbage, og så er der debut til Noa Kjellerup, der oprindeligt kommer fra Bornholm, men som senest har spillet for TPI.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 45Powered by Kjerteminde Avis :-]