HÅNDBOLD - SERIE 1

Systemskifte blev afgørende i lokalopgør

Søndag 8. oktober 2017 kl. 19:17

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
Thomas Bertelsen og Co. vandt sæsonens anden sejr i søndagens lokalopgør i Nymarkshallen. (Foto: Steen Sørensen)

1.halvleg var en jævnbyrdig affære, da BR 66 mødte Kølstrup-Rynkeby i Nymarkshallen. Efter pausen ændrede kampen fuldstændigt karakter, og Langeskovmandskabet kunne rejse hjem med en sikker sejr.

Kølstrup-Rynkeby – BR 66 Langeskov 17-24 (13-14)

Målscorere BR 66: Nikolaj Thomsen 7, Lasse Schmidt 5, Thomas Bertelsen 5, Mads Volder 2, Mads Bøgelund 2, Patrick Nielsen 2, Noa Kjellerup 1.
Kampens spillere: Nikolaj Thomsen og Mike Hansen

Lokalopgøret i Nymarkshallen mellem Kølstrup-Rynkeby og BR 66 Langeskov fik et lidt besynderligt forløb, I en rodet 1. halvleg var det en jævnbyrdig affære, og gæsterne var knebent foran ved sidebyttet.

Ny forsvarstaktik
Pausen ændrede alting. Hos BR 66 dikterede trænerteamet en ny forsvarstaktik, og den blev altafgørende. I de første 30 minutter havde hjemmeholdet held til at overspille BR 66’s forsvar med indspil til stregen. Det så nemt ud – men det virkede. I 2. halvleg gik gæsterne over til et 3-5-2 forsvar, og det fandt Kølstrup-Rynkevy aldrig nøglen til at åbne op. Der blev lukket fuldstændigt af, og samtidig spillede målmand Mike Hansen en strålende 2. halvleg, hvor han var næsten umulig at passere. Hjemmeholdet scorede næsten sensationelt kun fire mål i 2. halvleg, og de to af dem var på straffekast.

BR 66 fik mere styr på deres offensiv i de sidste 30 minutter. I 1. halvleg var det lidt rodet, og det kunne ses tydeligt, at træningsfremmødet hos de ”grønne” er lidt sporadisk. Spillerne har ganske enkelt ikke det indbyrdes kendskab, der skal til for at få det etablerede angrebsspil til at flyde. Men efter pausen blev det bedre, og på ny var det Nikolaj Thomsen, der faldt mest i øjnene. Han blev igen sit holds topscorer. Denne gang med syv mål. Det blev også til et enkelt debutantmål fra nyerhvervelsen Noa Kjellerup, der fik en ganske fin debut.

Godkendt sæsonstart
Assistenttræner Claus Schmidt var tilfreds med sejren, selv om hans mandskab var lidt længe om at afgøre kampen.

- Kølstrup-Rynkeby havde ikke meget at komme med, men det lykkedes dem at score en masse nemme mål i 1. halvleg. Det nye forsvar efter pausen kunne de ikke finde ud af, og det var imponerende, at der kun blev scoret fire gange mod os, forklarede Claus Schmidt.

BR 66 har fået en godkendt sæsonstart med to sejre i to kampe, men de mangler fortsat at møde nogle af rækkens formodede bedste hold. Der er turneringsfri i weekenden op til efterårsferien, og næste opgave er om to uger, hvor turen går til Stenstrup. Måske kan den kamp give et bedre fingerpeg om, hvor BR 66 står.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 46Powered by Kjerteminde Avis :-]