Runde 3 - KH

Favoritter på hjemmebane

Fredag 6. oktober 2017 kl. 15:54

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Favoritter på hjemmebane
Claus Baslund døjer fortsat med en dårlig skulder, og hvis det er muligt, bliver han sparet i søndagens kamp. (Foto: Steen Sørensen)

Kerteminde HK jagter den 23. turneringssejr i træk i søndagens hjemmekamp mod Himmelev, men uanset hvordan det ender, så er der ikke ændret på målsætningen. Den handler stadigvæk om overlevelse.


3. division: Kerteminde HK – HVI Himmelev (søndag kl. 15.00)

Kerteminde: Martin Hansen, Nicolai Nordholm, Rasmus Bøye, Claus Baslund, Mikkel Schmidt-Nielsen, Kristian Nygaard, Sebastian Java Andersen, Thomas Bo Danielsen, Teis Bro, Nicklas Bakkely, Jens Møller, Stefan Egehøj.

Kommentarer: Kigger man på tabellen, så Kertemindes nyoprykkere favoritter til at vinde søndagens hjemmekamp mod HVI Himmelev. Hjemmeholdet har fortsat deres imponerende sejrsstime og vundet de to første kampe, mens gæsterne møder frem med to nederlag og 0 point. Det er dog værd at bemærke, at sjællænderne har haft et svært startprogram. De har mødt Ajax og HØJ, som må formodes at være blandt de bedste hold i rækken.

Træner Jens Bøye maner til forsigtighed, men han vil godt erkende, at det ligner en kamp, der skal vindes, og han registrerer, at bliver det til sejr mod Himmelev, så er der betryggende afstand til bunden. Samtidig slår træneren fast, at der trods den gode start ikke er ændret på målsætningen. Den handler fortsat om overlevelse i 3. division og helt konkret om at skrabe 18 point sammen.

Trænerens ræsonnement er forståeligt. Der er god grund til at bevare begge ben solidt plantet på jorden. Der skal ikke så meget til, før situationen kan se helt anderledes ud, men søndagens opgør kan imidlertid være retningsgivende for, hvilken ende af tabellen, KH skal spille med i.

Kerteminde stiller med samme spillere, som vandt over TPI i sidste weekend. Thomas Bo Danielsen – der slet ikke kom på banen i søndags – er klar igen, mens Claus Baslund – der var inde i 30 sekunder – stadig har problemer med skulderen. Han kan spille, hvis det er nødvendigt, men det er sandsynligt, at han bliver sparet så længe som muligt.

-e.
(eigil53@live.dk)© Copyright 2019 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- BR 66 viste klassen mod klassemodstander
- Så gik den ikke længere!
- Bundniveauet skal hæves
- Lakmustest i Ølstykke
- Systemskifte blev afgørende i lokalopgør
- Sejrsstimen fortsatte trods kvalificeret modstand
- Favoritter på hjemmebane
- Lokalbrag i Nymarkshallen
- Arbejdssejr i uskøn kamp
- Storsejr i håndboldpremiere
- Fynsk lokalopgør i Paarup-Hallerne
- BR 66 vil tilbage i fynsserien
 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 70Powered by Kjerteminde Avis :-]