Runde 14 - LIF

God mavefornemmelse i LIF

Fredag 20. oktober 2017 kl. 18:44

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

God mavefornemmelse i LIF
Rasmus Andreasen har været plaget af en sakde i et stykke tid, men nu tyder det på, han er klar til søndagens opgør. (Foto: Steen Sørensen)

Langeskov har ramt topformen her sidst på efteråret og har vundet fire sejre i træk. Thomas Abildtrup er ude resten af efteråret, men Rasmus Andreasen skulle være spilleklar til den vanskelige udekamp mod Tåsinge.

Serie 1: Tåsinge – Langeskov (søndag kl. 11.00)

Langeskov: Joakim Thomsen, René Andersen, Morten Christensen, Anders Rasmussen, Frederik Bladt, Pirasath Raguleswaran, Kasper Kristensen, Pelle Hansen, Claus Høyer, Casper Mortensen, Gajan Rajaratnam, Jeppe Johansen, Rasmus Andreasen, Mads Rasmussen.

Kommentarer: Langeskov IF har momentum for tiden. De har vundet fire kampe i træk og er klatret markant opad i tabellen. De ligger på en flot 4.-plads, og der er kun et enkelt point op til oprykningsplads.

Cheftræner Claus Udengaard skal ikke bruge lang betænkningstid for at svare på, om opturen kan fortsætte. Svaret er et klart og tydeligt ”ja”. Træneren siger, han har en god mavefornemmelse for tiden, men derudover noterer han sig, at spillerne træner godt og viser den rette indstilling. Det har været interessant at kunne konstatere, at det er de spillere, man forventer, der skal gå forrest, der rent faktisk også har gjort det. Holdets rutinerede spillere er virkelig steppet op.

I LIF skal man prise sig lykkelig for den brede trup. Skader er der nemlig nok af. I denne uge er det blevet klart, at Thomas Abildtrup – der ellers var vendt tilbage med succes efter en langvarig skade – er ude resten af efteråret på grund af en fodskade. Den gode nyhed i truppen er, at stortalentet Rasmus Andreasen – efter alt at dømme – er spilleklar igen. Kasper Kristensen er tilbage efter sygdom, og så er der comeback til Mads Rasmussen, der har været skadet det meste af efteråret.

Søndagens modstandere er normalt en svær opgave i deres egen hule. Tåsinge er med fem sejre og en uafgjort ubesejrede på hjemmebane, men de har ikke vundet de tre seneste spillerunder.

-e.
(eigil53@live.dk)



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang trods nyt nederlag
- KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
- Kollektiv offday
- Gæsterne er tårnhøje favoritter
- Ny målsætning i KB
- God mavefornemmelse i LIF
- Stensikker sejr på kunstgræs
- Målfest i Broby
- Ny ændring af turneringsplanen
- To kombattanter med dramatisk forhistorie
- Langeskov har fundet melodien
- Uændret målsætning trods topplacering
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 1000



Powered by Kjerteminde Avis :-]