Annoncering

ANNONCER i Kjerteminde Avis


Bannerannoncer der kan skabe meromsætning i din forretning


Formater og priser. Spørg  gerne, hvis du ønsker mere information om mulighederne eller ønsker længere perioder, årsaftaler m.m.


Kontakt

Niels Vilhelm Nielsen

e-mail: viller100@gmail.com

tlf: 40 36 91 62


Prisliste - annoncering på nettet


Gældende  annoncepriser fra 1. april 2017

Se annonceoverblik HER


Annoncer vises i rotation fra første visningsdag

NYT - NYT - NYT
Få din annonce med i vores nyhedsbrev, der hver dag udsendes til 1730 modtagere:

14 dage på nyhedsbrev kr. 1000,00

1 måned på nyhedsbrev kr. 1350,00

3 måneder på nyhedsbrev kr. 2650,00

6 måneder på nyhedsbrev kr. 4500,00

1 helt år på nyhedsbrev kr. 8000,00


Mega topbanner (bredde 1010 px - højde 191 px)

14 dage: 1.650 kr.

1 måned: 1.900 kr.

3 måneder: 3.900 kr.

6 måneder: 6.700 kr.

1 helt år: 11.800 kr.


Midterspaltebanner (Bredde 620 px - højde 60 px)

14 dage: 1050 kr.

1 måned: 1300 kr.

3 måneder: 2.700 kr.

6 måneder: 4.700 kr.

1 helt år: 8.800 kr.


Lille topbanner (240 px - 60 px)

14 dage: 900 kr.

1 måned: 1150 kr.

3 måneder: 2.150 kr.

6 måneder: 3.750 kr.

1 helt år: 7.050 kr.


Sidebanner (Bredde 180 px - højde 272px)

14 dage: 1150 kr.

1 måned: 1400 kr.

3 måneder: 2.800 kr.

6 måneder: 4.800 kr.

1 helt år: 8.900 kr.


Nyhedsbrevsbanner (Bredde 575 px - 100 højde px)

14 dage: 1000 kr.

1 måned: 1350 kr.

3 måneder: 2.650 kr.

6 måneder: 4.500 kr.

1 helt år: 8.000 kr.

 

Alle priser er inkl. opsætning, ex. grafisk arbejde og excl. moms


Kjerteminde Avis benytter Google Analytics til trafikmåling. Det betyder, at besøgene på netavisen opgøres efter internationale retningslinjer for trafikmåling. Det sikrer et ensartet og troværdigt grundlag for sammenligning af trafik.

Aftalevilkår for annoncering på Kjerteminde Avis – www.kjavis.dk 

Det er en betingelse for indrykning af annonce på www.kjavis.dk, at disse almindelige vilkår og betingelser for brug af kjavis.dk er accepteret.

Kj. A. Holding ApS – Kjerteminde Avis, formidler salg af annoncer på hjemmesiden kjavis.dk. Kjerteminde Avis kan ikke gøres ansvarlig for de produkter eller tjenester, som annoncer indeholder. Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af de produkter eller tjenester, der handles af de virksomheder der annoncerer på kjavis.dk. Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for at beskrivelser af produkter eller tjenesteydelser er korrekte. Kjerteminde Avis er kun formidler mellem køber og sælger. Der skal derfor rettes henvendelse til den egentlige sælger af produktet, hvis der forekommer en klage eller man vil fortryde sit køb af det annoncerede produkt.

Når en annonce indrykkes på kjavis.dk bliver de afgivne oplysninger til annoncesælger fortroligt opbevaret til annoncens udløb. Når en annonce indrykkes på kjavis.dk er annoncør først endeligt forpligtet når annoncen er godkendt. Kjerteminde Avis videregiver ikke oplysninger til tredjemand. Firmaer og privatpersoner, som annoncerer, har mulighed for, inden annoncens udløb, at få oplysninger omkring visninger og klik på indrykket annonce. Det er kundens eget ansvar at rette henvendelse herom.

Når annoncen er online, har leveringen fundet sted. Tjenesteydelsen har dermed fundet sted og kan ikke tilbageleveres. Dette betyder, at når annoncen går online kan dette ikke fortrydes. Man har dog mulighed for at ændre på annoncens udseende.

Når der først er annonceret én gang på Kjerteminde Avis gives der samtidig accept til, at Kjerteminde Avis kan sende e-mails vedr. prisændringer, services og tilbud af annoncer. Disse e-mails er kun tiltænkt som ekstra service til kunden.

Priser for annoncering findes på www.kjavis.dk, men der er også mulighed for at kontakte annoncesælger.

Sælger vil vejlede med hensyn til pris og placering af annonce. Den prisliste, der var i kraft og offentliggjort ved fremsættelse af tilbud er gældende overfor kunden. Tjenester og priser, der ikke er med i Kjerteminde Avis’ prisliste, er underlagt særskilte aftaler mellem Kjerteminde Avis og kunden.

Priserne er inkl. annoncering i den valgte periode, opsætning af annonce af grafiker, 2 stk. korrektur samt link til egen hjemmeside. Kunden har dog mulighed for at lave rettelser i annoncens løbetid, samt få oprettet en PDF-fil til annoncen. Rettelse i annoncens løbetid og oprettelse af PDF-fil er ikke inklusive i prisen.  Alle priser er ekskl. Moms.

Kjerteminde Avis er ikke forpligtet til at oplyse kunden om prisændringer. Det er kundens egen forpligtelse at holde sig ajour med prisændringer. Ændringer der vil være tilgængelige på kjavis.dk.

Når der annonceres, skal oplysninger om annoncens layout mm. være annoncesælger i hænde således at sælger og kunde har mulighed for at kommunikere omkring opsætning, hvorved kundens ønsker bliver opfyldt i det, det er grafiker, som er ansvarlig for produktion af annoncen. Kunden skal være opmærksom på ferie og weekender og være ude i så god tid, at annoncen kan komme på til annoncørs ønskede tidspunkt. Det er kundens egen forpligtigelse, at sørge for dette og Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for forsinket annoncering.

Betaling for annoncer sker ved indbetaling af det fulde beløb. Dog har annoncør mulighed for ved annoncering over 6 måneder at få opdelt regningen. Dette kan kun ske ved forudgående aftale med annoncesælger.

Ved manglende betaling af udstedt faktura har Kjerteminde Avis ret til, hvis betaling ikke er sket inden 14. dage efter udsendelse af 1. rykker, at stoppe udgivelse af annoncen. Dette fritager ikke annoncøren fra at betale. Genindrykning vil finde sted efter sket betaling for resterende periode.

Kjerteminde Avis har i force majeure tilfælde, herunder hvis udgivelse ikke kan ske, ret og pligt til at tilbagebetale forholdsmæssigt for den periode, hvor udgivelse ikke finder sted. Betaling for sket annoncering refunderes ikke.Print siden
 - Toppen af siden
© Copyright 2022 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 157Powered by Kjerteminde Avis :-]