Fremgang trods nyt nederlag
FODBOLD - SERIE 1
[22.10.17 17:51]
Munkebo spillede i store perioder lige op med rækkens tophold, men de kendte ikke deres besøgelsestid. I 2. halvleg slap kræfterne op, og Svendborg vandt en fortjent sejr.
Læs

KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
Kerteminde kunne med en sejr i dag ude mod FC Broby spille sig til en 2.- plads i tabellen. Opgaven skulle dog vise sig større end først antaget for udebanefavoritterne, da et på dagen yderst velspillende Broby-mandskab havde helt andre planer for kampens udfald.[22.10.17 16:30]
Læs
Kollektiv offday
Efter en stime på fire sejre måtte Langeskov bøje sig i søndagens udekamp mod Tåsinge. Det kunne være gået anderledes, og det var store personlige fejl, der blev afgørende. Kampen blev skæmmet af et rødt kort til hjemmeholdet for racistisk opførsel.[22.10.17 16:10]
Læs
Gæsterne er tårnhøje favoritter
Formsvage Munkebo får besøg af topholdet Svendborg søndag eftermiddag. Hjemmeholdet har tabt fire kampe i træk, mens gæsterne efter ni sejre på stribe kun har måttet nøjes med et enkelt på point de to seneste kampe.[21.10.17 09:00]
Læs
Ny målsætning i KB
Kerteminde har mange udfordringer med både skader og andre afbud før de sidste tre efterårskampe. Der er udtaget 15 mand til opgøret i Broby, hvor Anders Bergmann vender tilbage efter lang pause.[20.10.17 19:06]
Læs
God mavefornemmelse i LIF
Langeskov har ramt topformen her sidst på efteråret og har vundet fire sejre i træk. Thomas Abildtrup er ude resten af efteråret, men Rasmus Andreasen skulle være spilleklar til den vanskelige udekamp mod Tåsinge. [20.10.17 18:44]
Læs
Stensikker sejr på kunstgræs
Kerteminde kom tilbage på sporet, da de vandt 3-0 i Sanderum. Der var aldrig tvivl om udfaldet i en kamp, hvor defensiven igen imponerede, men det trak fra, at KB i 2. halvleg brændte et hav af oplagte målchancer.[15.10.17 18:54]
Læs
Målfest i Broby
Munkebo leverede en indsats i 1. halvleg, der tangerede det pinlige. Efter pausen blev det bedre, men man var ikke nærheden af point. Målkonge Mads Kjærgaard var den eneste, der viste formatet med et hattrick.[14.10.17 17:59]
Læs
Ny ændring af turneringsplanen
Kerteminde tabte sidste weekends kamp på bane 2 mod Dalum, men på søndag er de tilbage på udebane, hvor de i efteråret har hentet fem sejre ud af seks mulige. Jonas Solon igen ude med skade.[13.10.17 11:54]
Læs
To kombattanter med dramatisk forhistorie
Det er efterårets to største skuffelser i Serie 1, der tørner sammen lørdag eftermiddag på Brian Kej Arena. Både FC Broby og Munkebo har kun fået et enkelt point de seneste fire kampe.[13.10.17 10:01]
Læs
Langeskov har fundet melodien
LIF var længe om at komme i omdrejninger i torsdagens fremrykkede kamp mod Ringe. Men i de sidste 45 minutter var de totalt overlegne og sikrede sig den fjerde sejr på stribe.[12.10.17 22:12]
Læs
Uændret målsætning trods topplacering
Langeskov IF er begyndt at vinde fodboldkampe, og i den fremrykkede kamp torsdag aften mod Ringe kan de hente den fjerde sejr på stribe. Thomas Abildtrup tilbage igen. [11.10.17 09:00]
Læs
Nedturen fortsætter i Munkebo
I en halvskidt fodboldkamp på en umulig bane tabte de ”blå-gule”for tredje gang i træk. Mads Kjærgaard fortsatte sin målstime, men det var ikke nok til point mod Sanderum. [7.10.17 20:04]
Læs
Dramatisk nabomøde i Langeskov
Trods en stribe sidste øjebliks afbud fortsatte LIF den gode udvikling og slog for anden uge i træk et af rækkens tophold. Med sejren spillede de ”grønne” sig selv op i toppen af tabellen.[7.10.17 19:30]
Læs
Surt show i silende regn
Topkampen på bane 2 blev både intens og dramatisk. Kerteminde ramte ikke det sædvanlige topniveau, og i slutfasen kendte de ikke deres besøgelsestid, så det var ikke helt hen i vejret, at gæsterne tog alle tre point med hjem.[7.10.17 18:51]
Læs
Topkamp på bane 2
Resultaterne flaskede sig for Kerteminde i sidste weekend, hvor de ikke selv var i kamp. Lørdag eftermiddag skal topplaceringen forsvares mod formstærke Dalum.[6.10.17 10:47]
Læs
Armene er kommet ned igen
Langeskov leverede en fremragende præstation i sidste weekend mod topholdet Svendborg. På lørdag venter der en ny vanskelig opgave, når Nyborg kommer på besøg.[6.10.17 09:12]