Avisen vender en ny side i sin historie

Torsdag 19. oktober 2017 kl. 14:50

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Avisen vender en ny side i sin historie
Snart er det farvel til avisens gamle hjemmeside, som i næste uge afløses af en ny version.

Efter syv år med samme hjemmeside får Kjerteminde Avis en helt ny torsdag i næste uge. Adressen er dog den samme, så læsere skal fortsat søge på kjavis.dk for at finde den. - Vi vil altid gerne forny os, fortæller bestyrelsesformanden.

Torsdag i næste uge bliver en lille milepæl for Kjerteminde Avis, dens læsere og ansatte. Da får avisen nemlig ny hjemmeside, den første nye siden skiftet fra print til net tilbage ved overgangen mellem 2010 og 2011. Formanden for bestyrelsen i foreningen bag avisen, Troels Maglegaard, glæder sig til skiftet, som har været længe undervejs.

- Skiftet til en ny hjemmeside betyder jo, at vi gerne vil forsøge at leve op til vores slogan om at være lille og vågen og altid gerne vil være med også at forny os, når vi nu har muligheden for det. Og så er en af de vigtigste ting, som forhåbentligt vil være til stor glæde for vores abonnenter, at vi får en nyt automatisk betalingssystem, fortæller han.

Hidtil har avisen hver dag sendt mails ud til læsere, hvis abonnementer stod til at udløbe, men dette bliver ikke længere tilfældet, da abonnementet, som det kendes fra en lang række andre medier og andet på nettet, automatisk fornyes, indtil brugeren selv afbryder det. Dette skifte vil udover mindre administration for avisen også være en fordel, da det gør læse-livet lettere for brugerne.

- Vi har mange abonnenter, der er kede af, at der går kort tid, fra de får påmindelsen om, at abonnementet står til at udløbe, til at de ikke har avisen længere. De vil jo gerne have avisen, så det er dejligt, at vi nu får et nyt system, hvor der ikke er de her perioder, hvor brugeren, for eksempel på grund af rejse, pludselig står uden avisen, fordi de selv jævnligt skal forny den, fortæller bestyrelsesformanden.

Ny side er nøje udvalgt
Hjemmesiden har været Kjerteminde Avis og dens læsere en god og driftsikker base siden skiftet fra den trykte avis, men den har efterhånden en del år på bagen. En del brugere har kontaktet avisen med forskellige problemer med at bruge hjemmesiden, hvilket snart er fortid med den nye hjemmeside, som ydermere byder på en friskt og mere tidssvarende design. Arbejdet med at skifte hjemmesiden ud har da også stået på i en længere periode.

- Tankerne har været der et langt stykke tid. Vi har overvejet forskellige muligheder, og det har vi været lige længe nok om, men nu glæder vi os til at både læsere og ansatte får stor glæde af den nye hjemmeside, fortæller Troels Maglegaard.

Skiftet til den nye hjemmeside vil ske i løbet af torsdag den 26. oktober, mens det præcise tidspunkt kan variere fra bruger til bruger. Hjemmesiden vil fortsat have samme adresse, kjavis.dk, og vil ikke på noget tidspunkt være nede - dermed vil brugerne i løbet af torsdagen finde enten den gamle eller nye hjemmeside, når de søger.

Vigtigt om første gang, brugerne skal have adgang til den nye side:

1: Når man går ind på den nye hjemmeside første gang, skal man, i stedet for at skrive sit password som normalt, vælge, at man har mistet dette.

2: Når man har gjort dette og indtastet sin mail, så man kan få en ny kode, vil man på sin mail modtage et link. Via dette kan man ændre sin kode.

3: Følg instruktionen i den tilsendte mail og i det efterfølgende link, så en ny kode kan oprettes.

4: Gå til kjavis.dk og brug den nye kode samt mailadressen.

5: Derefter bør den nye hjemmeside fungere uden problemer. Det er altså blot første gang, man vil ind og benytte hjemmesiden, at man skal gennem denne proces.

6: Kan man ikke få adgang til den nye hjemmeside efter at have fulgt ovenstående trin, vil det blive muligt at ringe for at få hjælp over telefonen.

7: Der vil desuden være lidt omkring overgangen til det nye betalingssystem, men dette uddybes i en artikel i næste uge.

NTM


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fjord&Bælt hjælper marsvin, når der bygges havvindmøller
- Ib Andresen Industri øjner rekordår
- Halloween i Langeskov
- Rema 1000 åbnet i Langeskov
- Kerteminde Fyns bedste til jobskabelse
- Beskadiget hurtigfærge på værft ved Lindø
- Ny lovgivning – en udfordring for nef-koncernen
- For første gang siden 2008 er der flere end 2.700.000 lønmodtagere.
- Avisen vender en ny side i sin historie
- Kerteminde med højeste afgift til erhverv på Fyn
- Langeskov Nord med rækkehuse
- Fortsat noget for sukkertanden i Kerteminde
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 1008



Powered by Kjerteminde Avis :-]