De lokale i Dræby viser rundt

Lørdag 29. august 2015 kl. 08:56

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

De lokale i Dræby viser rundt
Fra en tidligere tur i Rynkeby.

Onsdag den 2. september er der aftentur i Dræby, fortæller Steen Hjorth fra Kerteminde Landsbyråd.

Dræby Beboerforening har også fulgt opfordringen fra Kerteminde Landsbyråd om at lade lokale vise interesserede rundt i deres landsby.

– Dræby er også en levende landsby, siger Anker Mortensen, som er Dræbys repræsentant i Kerteminde Landsbyråd. – Selvom vi ligger tæt på større byer, er der også masser af liv i landsbyen, og vi vil gerne benytte lejligheden til at fortælle om landsbyens historie, huse og de mennesker, som er med til at gøre byen levende.

Foruden historier fortalt at lokale, vil der også undervejs blive vist billeder, som kan vise deltagerne på turen, hvordan landsbyen har udviklet sig.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i turen, som starter kl. 18.30 ved legepladsen i Dræby. Man er velkommen til at medbringe kaffe.

Turen er den 7. i rækken af ture-med-de-lokale, som de levende landsbyer i Kerteminde Kommune har arrangeret hen over sommeren. Den seneste tur foregik på Fyns Hoved, med 80 deltagere. Tilbage resterer nu kun turen i Mesinge. Denne tur afvikles tirsdag den 8. september.



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faldefædigt stuehus i Dræby fjernes
- Da Munkebo var lillebror og Dræby den store
- De lokale i Dræby viser rundt
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 223



Powered by Kjerteminde Avis :-]