Onsdag 26. juli 17 var der åbent hus i Johannes Larsens Gl. Køkkenhave. Det var højt solskin, og publikum var i Den Gl. Have, med kål, løg, artiskokker og meget andet. Blomsterne, det være sig solsikker eller f.eks amaryllis udfoldede
sig i fuldt flor. Humlebier og svirrefluer bestøvede det bedste, de havde lært, og efter en tur møllen rundt, endte fotograf Emil Andreasen op i Svanemøllens skygge, hvor der var hjemmelavede smagsprøver, bl.a. den dejligste coleslaw med hvidkål/gulerødder,
rød spidskål m. æbler + nødder og grøn salat. Til dessert var der en himmerigsmundfuld i form af en, selvfølgelig også hjemmelavet trifli bestående af stikkelsbær/skovbærkompot med flødeskum ovenpå, hvortil der serveredes “Stjerneøl” og/eller diverse slags saft.
Lige op ad møllen, er opbygget en lille siddecafé, og bagest i møllehaven er et større bålsted under forberedelse. Rigtig mange mennesker besøgte Møllebakken på denne dag og kunne drage hjem igen med hovedet fyldt af positive indtryk.
Fotograf: kjavis.dk Send billedlink til en ven!