Deltag i gratis astmaskole i Odense

Onsdag 25. oktober 2017 kl. 08:24

Kerteminderne og andre kan få tjek på deres astma, når Astma-Allergi Danmark afholder astmaskole om oplevet svær astma i Odense den 8. november. Det er gratis at deltage.

Mange danskere har oplevelsen af at have svær astma. Men er astmaen svær – eller svær at kontrollere? Svær astma kan nemlig godt forveksles med svært kontrollerbar astma. Begge former for astma er i fokus til efterårets astmaskole, som afholdes onsdag den 8. november i konferencehuset ODEON i Odense fra klokken 18 til 21.

På astmaskolen kan man eksempelvis få svar på, hvordan man får kontrol over astmaen, så den ikke overtager dens hverdag.

Astmaskole for en aften
Astmaskolen foregår en hverdagsaften og er for alle voksne, der ønsker at vide mere om deres astma. Det er speciallæge i lungemedicin overlæge Linda Makowska Rasmussen som underviser. Hun vil blandt andet komme ind på forskellen på svær astma og svær kontrollerbar astma samt nye behandlingsmuligheder for svær astma.

I løbet af aftenen vil det også være muligt at stille spørgsmål. Det er gratis at deltage, og man må meget gerne tage en pårørende med.

Tilmelding kan ske til Astma-Allergi Danmark på tlf. 4343 5911 eller che@astma-allergi.dk.

Tidspunkt: Onsdag den 8. november klokken 18-21.
Adresse: ODEON, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C.