Valget til nef Fondens repræsentantskab er i gang

Tirsdag 24. oktober 2017 kl. 07:34

Valget til nef Fondens repræsentantskab er i gang
Tirsdag den 24. oktober er den officielle startdato for valget til nef Fondens repræsentantskab. 60 kandidater kæmper om de 27 pladser i repræsentantskabet.

De 27 medlemmer af repræsentantskabet dækker tre distrikter med ni repræsentanter i hvert. I hvert distrikt skal der også vælges to suppleanter. Alle kandidater er præsenteret på nef Fondens hjemmeside.

Nef Fonden oplyser, at valgkortene bliver sendt ud til de stemmeberettigede fra den 24. oktober, og at alle bør have fået valgkort i deres postkasse inden for en uge.

Samtidig lokker fonden med, at de første 750, der stemmer modtager to billetter til Kerteminde Kino. Det kan ligne et lille kiks, at valgkortene ikke er ude, når valget begynder, men nef Fondens administrerende direktør Marianne Eriksen oplyser, at det faktisk er muligt at stemme uden valgkort.

Alle kunder i nef Fonden er stemmeberettigede. Ønsker man at stemme kan man møde op i nef Fondens hovedkontor Tårup Strandvej 15 i Kerteminde.

Ellers forventer nef Fonden, at de fleste vil afgive deres stemme på fondens hjemmeside. Her er det nødvendigt at have valgkortet ved hånden.

Fra onsdag den 25. oktober har Nef Fonden udvidet åbningstid fra kl 16 til 18 og i valgperioden er et mobilt valgkontor på tur i alle tre distrikter. Onsdag den 25. oktober har det mobile valgkontor debut ved Super Brugsen i Kerteminde i tidsrummet kl. 16 – 18.

Valghandlingen fortsætter til den 14. november kl. 20.


Kim Jørstad