Ugens mest læste uge 33

Facebookgruppe er velkommen

Søndag 21. august 2016 kl. 09:45

Ugens mest læste uge 33: Facebookgruppe er velkommen
Det kommer ikke bag på mig, og nu håber jeg bare, vi kan få debatten på et oplyst grundlag, siger borgmester Hans Luunbjerg (V)

At der, som vi oplyste lørdag, er kommet en facebookgruppe, hvis formål det er at stoppe rådhusbyggeriet i Kerteminde, kommer ikke bag på borgmesteren i Kerteminde, Hans Luunbjerg (V).
- Det er et frit land vi lever i, og facebook er jo et glimrende medie til at samle folk om sine synspunkter. Nu håber jeg bare, at vi får en debat på et oplyst grundlag. Jeg er stærk tilhænger af debatten, men den skal være baseret på fakta og på, at man har sat sig ind i alle hjørner af hele sagen, siger han.
Borgmesteren venter, at rådhussagen vil fylde meget, når der på torsdag på Kerteminde Skole holdes dialogmøde og borgermøde.
- Alt andet ville da undre mig. Og så kan jeg endnu en gang få lejlighed til at argumentere for, at det ikke alene handler om et nyt rådhus. Det handler i høj grad også om, at man kan byudvikle ved havnen og skaffe kommunen nogle skatteindtægter. Det har man jo gjort med stor succes i Nyborg, og det kan også blive vores model, omend at jeg ikke er helt enig i byggestilen i Nyborg, siger borgmester Hans Luunbjerg.

w-h