Rock for feinschmeckere

Torsdag 26. oktober 2017 kl. 13:56

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Rock for feinschmeckere
En af hovedrollerne >Stacee Jaxx spilles af Kenny Duerlund fra Odense
Elite teateret i Odense har musicalen Rock of Ages på plakaten, og det er virkelig lykkedes for de unge amatører at skabe en fantastisk forestilling.


Rock of Ages har været vist flere end 2.000 gange på Broadway og det er et scoop, at Elite Teatret overhovedet har fået tilladelse til at opføre musicalen.

Handlingen i Rock og Ages er henlagt til 1980’erne og den rummer en bred vifte af nogle af årtiets største Rock-succeser, hvoraf de fleste kræver rigtig meget af såvel musikere om sangere. Det klarer alle de medvirkende med bravour, og det er svært at forstå, at der udelukkende er tale om talentfulde amatører. De fleste af dem drømmer formentlig om en professionel karriere, og netop derfor er de søgt til Elite Teatret, hvor de får professionel vejledning og opbakning på alle de pladser, der også betyder noget i teateret – koreografi, scenografi, instruktion etc.

Handlingen i Rock of Ages lever op til, hvad der er almindeligt i musicals. Den er meget tynd! Et populært område i Hollywood 'The Strip' er truet at gustne pengemænd, men gode folk kæmper imod.

Med denne kamp som bagtæppe udfolder der sig et romantisk drama, hvor to unge tydeligt er som skabt for hinanden, men alligevel ikke kan få hinanden før i den store finale.

Lys og lyd fungerer perfekt i forestillingen i Magasinet i Odense. Der er for alvor lagt op til fest og farver, og premierepublikummet kvitterede da også med med stående klapsalver.

Rock of Ages er på scenen hver aften frem til den 4. november. Og kan varmt anbefales til alle, der kan lide rock.


Kim Jørstad


© Copyright 2022 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Rock for feinschmeckere
- Mal på museet: Fugle og Himlen
- Familiekoncert: En elefant, en måge og en hare
- Bedre held med anden omgang live-streamet foredrag
- Mens vi lever
- Rock som i 80’erne
- Skumringstime i Den Gamle Byrådssal
- Munkebokoret fik besøg fra Tyskland
- God stemning i pølsevognen
- Havnefest og musikalsk underholdning på programmet
- Carmen i Kino
- Unge, der kan noget særligt
 - Toppen af siden
© Copyright 2022 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 1119Powered by Kjerteminde Avis :-]