Påfuglene er vendt hjem

Mandag 23. oktober 2017 kl. 08:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Påfuglene er vendt hjem
Påfuglene er atter genforenede. Foto: Johannes Larsen Museet

Efter næsten halvanden uge på fri fod er begge påfugle nu igen tilbage i museumshaven. Det meddeler Johannes Larsen Museet.

Museumsdirektør Mette Ladegaard Thøgersen glæder sig over, at museets to påfugle, der indtil fornylig opholdt sig i et specialbygget bur, nu er tilbage i haven efter i noget tid at have strejfet omkring i nabolaget.

Hannen, som en af avisens læsere for nogle dage siden fangede med sit kamera, blev indfanget lørdag på Grønningen af medarbejdere fra museet, men hunnen var stadig på fri fod. Til museets store glæde vendte hun selv hjem i løbet af søndag - sikkert lokket af hannen - og hjulpet lidt på vej af museumsvært Annelie Olsen.

- De har det godt begge to, og bliver nu forkælet med masser af frisk salat og majskolber, lyder det fra Mette Ladegaard Thøgersen.

- Vi vil gerne bringe en stor tak til alle, der undervejs har givet os tip om påfuglenes færden, siger Mette Ladegaard Thøgersen.

Det har hele tiden været meningen, at de to påfugle - en hun og en han - skulle færdes frit i haven, ligesom på Johannes Larsens tid. Påfuglene kommer oprindelig fra Egeskov Slot.

KLB


© Copyright 2022 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Oktober ender som den solfattigste i 16 år
- Biltyv på spil
- Børneloppemarked i Langeskov Centret
- Mange demonstranter i Rynkeby
- Friskolelærere mister en månedsløn
- Bliv klogere på ungdomsuddannelser til messe
- Deltag i gratis astmaskole i Odense
- Skiltekrigen - nye episoder
- Rønninge ønsker puljemidler og leverer selv knofedt til legeplads
- Tyveri fra byggeplads
- Tricktyveri i Munkebo
- Valget til nef Fondens repræsentantskab er i gang
 - Toppen af siden
© Copyright 2022 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 481Powered by Kjerteminde Avis :-]