Efterårsferiens Bogsalg

Livligt bogsalg i Mødestedet

Torsdag 19. oktober 2017 kl. 15:25

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Livligt bogsalg i Mødestedet
Bogelskere studerer

Efterårsferiens Bogsalg: Livligt bogsalg i Mødestedet
I løbet af godt to timer havde Bibliotekets Venner passeret de første 5.000 kr. i salg af bøger til 20 kr. pr. stik - men der er stadig guld at finde for alle bogelskere, og bøgerne bliver billigere dag for dag.


Der er knastørre håndbøger og bøger med vild og blodig sex, fx 'Hot Sex - Sådan!' Shakespeare kan man få på såvel dansk som engelsk. Man kan få dejlige biografier, fx bøger om Henry Kissinger, Mærsk eller alle bindene i Lise Nørgaards selvbiografi.

Stort set alle klassiske forfattere er repræsenteret, og der er en serie af Sigurd Hoels værker. Mange af dem, der har leveret bøger til efterårsferiens store bogsalg i Mødestedet, har haft yndlingsforfattere, fra hvis penne man nærmest kan få de samlede værker.

Vil man have kriminalromaner, er alle tidens store navne repræsenteret. Hele Stieg Larssons Millennium-trilogi, alle Liza Marklunds bøger, Elsebeth Egholm, Kirsten Holst etc - de er der alle sammen.

Der er sat genrebetegnelser over mange af kasserne: Sport - geografi og Rejser, Samfund, Historie, Humor etc. Som i et supermarked flytter gæsterne dog rundt på varerne, så fx Erotiske Fortællinger var at finde i Humor, og måske var det ikke tilsigtet, at 'Styrk din intelligens' var havnet i en kasse med 'Skolelærere, se her!' Så det er bare om at se godt efter, hvis man har specielle interesser.

Torsdag var der hele tiden købere, men de kom jævnt hen strømmende, så der var god plads til alle, og de kunne glæde sig over, at der også er bøger på engelsk, tysk, fransk og svensk, hvis man skulle foretrække det.

Hvornår får man siden muligheden for at købe bøger af topkvalitet så billigt? Har man overhovedet plads tilbage på reolerne, støtte man såvel sig selv som Bibliotekets Venner ved at gå på bogsafari i Mødestedet, sidste gang lørdag.

-up© Copyright 2022 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ensomme Gamle Mænd fejrer 10 års sammenhold
- Månedes forening i oktober: Frivilligcenter Kerteminde kommune
- Livligt bogsalg i Mødestedet
- Munkebo Skibslaug udvider flåden
- Bøger får nyt liv i Mødestedet i Kerteminde
- Frimurerlogen fejrer 25 år i Kerteminde
- 60 ønsker indflydelse på nef Fonden
- Her boltrer børn og unge sig
- Er din forening landets bedste?
- Succes for mande-initiativ
- Aktive fynboer i Hvidovre
- Kropssprog, arketyper og skjulte tendenser
 - Toppen af siden
© Copyright 2022 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3380Powered by Kjerteminde Avis :-]