Lokal dommer nomineret til Fyns bedste

Onsdag 18. oktober 2017 kl. 14:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Lokal dommer nomineret til Fyns bedste
John Mortensen har dømt over 700 kampe og er nu nomineret til Fyns bedste breddedommer.

John Mortensen fra Langeskov kan blive kåret til Fyns bedste breddedommer ved overrækkelse senere på måneden. - Der er åbenbart nogle, der mener, at jeg gør det fornuftigt, siger han.

Folk med hang til fodbold har nok jævnligt bandet over dommerne på stadion og i tv, som måske ikke altid lever op til de forventede standarder. Heldigvis er det omvendte også tilfældet, og det viser John Mortensen fra Langeskov på fineste vis. Han er netop af DBU Fyn blevet nomineret til årets fynske breddedommer, og det var den ellers ydmyge herre naturligvis stolt over.

- Det er en cadeau og en ankerkendelse af, at når jeg går ud og dømmer fodbold, så er det, jeg laver, fornuftigt. Der er åbenbart nogle spillere, ledere og trænere rundt omkring, der mener, at det, jeg gør, det er fornuftigt, siger den 48-årige dommer, der til daglig ar økonomimedarbejder i Odense Kommune.

Foruden John Mortensen, der dømmer i Serie 2, er også to andre dommere nomineret til prisen, begge to fra Odense.

Blev dommer tidligt
Det er dommerudvalget hos DBU Fyn, der har nomineret de tre dommere til prisen, og i begrundelsen for John Mortensens nominering hedder det blandt andet, at han “er en rolig og aktiv dommer, som altid får afviklet sine kampe på en god måde. Derudover er han en god dommerkollega for de andre breddedommere på Fyn.” Selvom det kom som en overrakselse for manden fra Langeskov, da de ringede med nyheden, så har han godt fornemmet, at han havde gang i en god sæson.

- Jeg havde ikke set det komme, men jeg har fået at vide af vores dommerudviklere i løbet af sæsonen, at jeg har en god indlevelse i spillet og snakker godt med spillerne, siger dommeren, der stoppede med selve fodboldspillet i ungdomsårene.

Der er også en del erfaring bag, når John Mortensen dømmer kampe. Således tog han, på en klassekammerats opfordring, sin dommereksamen allerede i 1988, og han mener selv, at han har passet fløjten i omtrent 750 kampe siden da.

Det har han nu altså gjort så godt, at han kan blive Fyns bedste breddedommer i 2017. Vinderen findes ved en prisoverrækkelse, Fynsk Fodbold Award, i Otterup den 27. oktober.

NTM


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lokal dommer nomineret til Fyns bedste
- Billedgalleri: Oldboys landsholdet slog KB
- Kertemindere vandt Gold Cup
- Volley stævne dropper måske Kerteminde
- Beach Volley-stævne indtager Kerteminde
- Kerteminde-dreng tæt på fodboldsensationen
- Åbent Hus – kajak er for alle
- Tennissportens Dag i Kerteminde Tennisklub
- Træt af at tabe
- Kerteminde mødte Fyn 2 på en solskinssøndag i maj
- Jyderne var for gode
- I kvartfinale mod OL-guldvinderen
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3835Powered by Kjerteminde Avis :-]