Kvindelig politisk karavane

Tirsdag 17. oktober 2017 kl. 09:40

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Den 3. november drager en gruppe af kvindelige byrådskandidater på en lille kommunal turné for at gøre opmærksom på kommunalvalget den 21. november.

Alle partier og lister, der har kvinder opstillet til kommunalvalget, er indbudt til at deltage i et særligt arrangement for og med kvindelige byrådskandidater den 3. november.

Så mange som muligt af de kvindelige kandidater tager på besøg i Langeskov, Kerteminde og Munkebo for at opfordrer folk til at stemme den 21. november.

– Vi har forpligtet hinanden på ikke at være partipolitiske ved arrangementet, fortæller Annette Langhoff, der er kandidat for SF.

– Derfor har vi fx aftalt, at alle så vidt muligt skal være klædt i pink.
Den politiske karavane begynder i Langeskov Centeret cirka kl. 15.30. Her bliver man i en lille time inde turen går til Torvet i Kerteminde. Her er kandidaterne også på gaden i en lille time og arrangementet slutter i Munkebo Ved Idrætscenteret og Munkebo Multibane.

- Initiativet stammer fra Dansk Kvinde Råd, der har opfordret til, at man landet over gør særligt opmærksom på kvinder og kommunalvalget.

- Opfordringen lyder på dagene den 3. – 5. november, men den 4. november er mange kandidater i Kerteminde kommune optaget af et arrangement ved SuperBrugsen i Kerteminde. Derfor afvikler vi vores arrangement den 3. november, forklarer Annette Langhoff.

Kim Jørstad© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- En kamp på plakater
- Vi Grønne vil have bedre vilkår for cyklister og miljøet
- Valgmøde til fem stjerner
- Kvindelig politisk karavane
- Hilsen fra en, der ikke stiller op til byrådsvalget
- Kommunalvalget ér startet
- Lokal prøver på ny at komme i byrådet
- - Støtteapparatet på skolerne er efterhånden forsvundet
- Få borgmesterkandidaterne hjem i din stue
- Udviskede fronter
- De Radikale holder sig ude af valgforbund
- Kertemindelisten tilslutter sig borgerligt valgforbund
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3820Powered by Kjerteminde Avis :-]