Hilsen fra en, der ikke stiller op til byrådsvalget

Tirsdag 17. oktober 2017 kl. 07:59

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Hilsen fra en, der ikke stiller op til byrådsvalget
Kristendemokraten Rise Eskildsen, Munkebo, har besluttet med sig selv, at hun ikke vil stille op til kommunalvalget, selv om lysten til lokalpolitik stadig er stor. Hun vil dog være at finde på Kristendemokraternes liste til Regionsrådet.

Rigtig mange kandidater melder for tiden deres interesse for at blive byrådsmedlem. En af de gamle kendinge på stemmesedlen stiller imidlertid ikke op ved dette valg. Det er Rise Eskildsen, Munkebo, der ellers ved valg efter valg har repræsenteret sit parti, Kristendemokraterne.

– Jeg har ikke mistet min interesse for politik, fastslår hun. Og jeg havde vældig lyst til at stille op for KristenDemokraterne igen til kommunevalget, men har valgt det fra. Det er der flere gode grunde til.

For det første nogle praktiske grunde. Jeg har ingen bil og kører ikke selv bil mere, Jeg er blevet ældre, og jeg vil vanskeligt kunne deltage i en aktiv valgkamp som en-mandshær.

Men når jeg siger fra, så er det også af politiske grunde. Jeg er medlem af et parti, der har familien i centrum, og for mig vil det være vanskeligt at leve op til det, hvis jeg pga. aktiviteter i valgkamp, skal sige nej til at hjælpe mine børn og passe mine børnebørn.

Klar til regionen
Jeg har dog ikke opgivet helt at stille op, og derfor står jeg på KristenDemokraternes liste til regionsvalget. Jeg står som nr. 11 på listen, men jeg håber, at mange vil give mig deres personlige stemme.

Som kandidat til regionsrådet fører de enkelte kandidater ikke valgkamp, men overlader det til spidskandidaten, eller den der har bedst viden inden for det enkelte område.

Lokalt er jeg aktiv i Natteravnene i Munkebo, Luthersk Mission og som lektiehjælper for vores nye ikke danske indbyggere i Kerteminde Kommune, arbejdet er via LINK på AOF’s sprogskole i Munkebo.

– Som regionspolitiker vil jeg som KristenDemokrat kæmpe for de samme værdier, som jeg hylder i mit nærområde. Plads til forskellighed, mulighed for at vælge menneskets vel før økonomien. Skabe mulighed for bedre behandling og rettidig omhu for vores psykisk syge medborgere og styrke distriktspsykiatrien.

– Jeg vil også arbejde for bedre infrastruktur og billigere offentlig transport, ikke mindst på de strækninger, som DSB har mistet interessen for også her på Fyn, lokaltoget til Svendborg m.fl.

– Fælles for vores regionspolitik i alle fem regioner er, at vi har og fokus på psykiatri, at give alle en tryg start på livet og et sundhedsvæsen med plads til nærvær.


KJ


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- En kamp på plakater
- Vi Grønne vil have bedre vilkår for cyklister og miljøet
- Valgmøde til fem stjerner
- Kvindelig politisk karavane
- Hilsen fra en, der ikke stiller op til byrådsvalget
- Kommunalvalget ér startet
- Lokal prøver på ny at komme i byrådet
- - Støtteapparatet på skolerne er efterhånden forsvundet
- Få borgmesterkandidaterne hjem i din stue
- Udviskede fronter
- De Radikale holder sig ude af valgforbund
- Kertemindelisten tilslutter sig borgerligt valgforbund
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3763Powered by Kjerteminde Avis :-]