Lokal prøver på ny at komme i byrådet

Fredag 13. oktober 2017 kl. 13:23

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Lokal prøver på ny at komme i byrådet
Jens Sandgaard vil hjælpe de svageste i kommunen. Privatfoto.
Jens Sandgaard prøver med partiet De Troværdige og ambitioner om at hjælpe de svageste på at komme i byrådet. Og det har han prøvet før. - Jeg ved ikke, hvor mange gange, jeg har stillet op, siger han.

Valget til byrådet er mere end Venstre, Socialdemokratiet og alle de andre velkendte parti- og listenavne.

Ved hvert valg prøver også mindre navnkundige lister at komme med og få en af de 25 pladser i byrådssalen, og denne gang er ingen undtagelse. Således er der på dette års stemmeseddel et parti ved navn De Troværdige, der består af en enkelt kandidat. Navnet er Jens Sandgaard, han bor i Dalby, og det er ikke første gang, har forsøger at komme med i byrådet.

- Jeg kan ikke huske, hvor mange gange, jeg har stillet op, men det er mange, lyder det fra den politiske aspirant.

Blandt hans mærkesager nævner han det at hjælpe de svageste, aktivitetshusets bevarelse og at skal være hjemmelavet mad på plejehjemmene. Desuden mener han ikke, at der skal være gyldne håndtryk til kommunalt ansatte, mens der skal være seniorbolig fælleskaber.

Bedre offentlig transport sikrer bosætning
En anden ting, der ligger kandidaten stærkt på sinde, er, at der skal være bedre transportmuligheder i landområderne, hvor mange boliger står tomme.

- I udkantsdanmark har vi ikke nogen transportmuligheder, så der skal være billigere offentlige transportmuligheder til yderområderne. Jeg siger ikke, det skal være store busser, det kan være mindre busser, og de skal være gratis for dem her ude. Så skal du nok se de tomme huse herude blive solgt, for så behøver folk heller ikke to biler. Det meste af Dalby er jo til salg for tiden, siger Jens Sandgaard.

Også ved sidste valg stillede han op under navnet “De Troværdige”, mens det i 2009 var med Retfærdighedspartiet, han optrådte. Kandidaten, der er pensionist, fylder lige snart 62 og har, foruden et par år i København i forbindelse med studier, altid boet i Dalby og omegn. Han har tidligere været medlem af Socialdemokratiet og for mange år siden De Konservative, men nu gør han sig altså på egen hånd.

Samarbejdet er det vigtigste
Selvom det aldrig er lykkedes Jens Sandberg at blive valgt ind trods de mange opstillinger, fortsætter han ufortrødent. Ved forrige valg fik han seks stemmer, mens det sidst blev til 11 i 2013, og engang fik han faktisk hele 50 stemmer ved et valg. Nu skal det imidlertid ikke handle om fortiden, fortæller kandidaten, men om det kommende valg.

- Nu er det en nyt valgår, og det går vi så frisk ind til. Jeg stiller op, fordi jeg har fået opfordringer. Folk mener, at jeg er på deres side, men så kræver det jo også, at de stemmer på mig, siger han med et grin.

Jens Sandgaard fortæller, at han ikke vil pege på en borgmester, da De Troværdige er et midterparti, som hverken er røde eller blå.

- Samarbejde er det vigtigste, det er det, der skal til, slutter han.

NTM


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- En kamp på plakater
- Vi Grønne vil have bedre vilkår for cyklister og miljøet
- Valgmøde til fem stjerner
- Kvindelig politisk karavane
- Hilsen fra en, der ikke stiller op til byrådsvalget
- Kommunalvalget ér startet
- Lokal prøver på ny at komme i byrådet
- - Støtteapparatet på skolerne er efterhånden forsvundet
- Få borgmesterkandidaterne hjem i din stue
- Udviskede fronter
- De Radikale holder sig ude af valgforbund
- Kertemindelisten tilslutter sig borgerligt valgforbund
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3803Powered by Kjerteminde Avis :-]