Snart Vinfestival på Johannes Larsen Museet

Onsdag 11. oktober 2017 kl. 16:10

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Snart Vinfestival på Johannes Larsen Museet
Vinfestivalen er et populært tiltag for folk fra nær og fjern.
100 vine bliver der at vælge mellem, når Den Gamle Købmandsgård arrangerer Vinfestival i oktober. - Forventer en hyggelig aften i godt selskab, siger arrangør.

Snart er det igen tid til Vinfestival på Johannes Larsen Museet, i år for niende gang. Bag arrangementet står ejerne af Den Gamle Købmandsgaard, Steen Sørensen og Jonas Nielsen, og de ser frem til arrangementet.

- Jeg forventer mig en hyggelig aften i godt selskab, lige som det har været de foregående år, med masser af vin og glade gæster - og handler, siger sidstnævnte, der fortæller om baggrunden for arrangementet:

- Vi holder det, fordi vi synes, at det er en hyggelig og uhøjtidelig måde at møde kunderne på. Kunderne synes, at det er unikt, at de kan smage på alle vinene samt få gode råd og vejledning af leverandørerne og producenterne på aftenen, hvor de også kan få svar på spørgsmål, vi måske ikke lige kan hjælpe med.

Til festivalen plejer der at deltage et par hundrede vinentusiaster, som udover små 100 vine, diverse spiritusser og specialiteter kan nyde museet, hvor der er fri adgang til alle udstillinger, når billetten til arrangementet er betalt.

Det er torsdag den 26. oktober, at interesserede skal sætte kryds i kalenderen, og det er med start klokken 19. Billetten skal købes på forhånd, fx i butikken.

NTM


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fjord&Bælt hjælper marsvin, når der bygges havvindmøller
- Ib Andresen Industri øjner rekordår
- Halloween i Langeskov
- Rema 1000 åbnet i Langeskov
- Kerteminde Fyns bedste til jobskabelse
- Beskadiget hurtigfærge på værft ved Lindø
- Ny lovgivning – en udfordring for nef-koncernen
- For første gang siden 2008 er der flere end 2.700.000 lønmodtagere.
- Avisen vender en ny side i sin historie
- Kerteminde med højeste afgift til erhverv på Fyn
- Langeskov Nord med rækkehuse
- Fortsat noget for sukkertanden i Kerteminde
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 373



Powered by Kjerteminde Avis :-]