" /> De Radikale holder sig ude af valgforbund

De Radikale holder sig ude af valgforbund

Tirsdag 10. oktober 2017 kl. 10:40

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

De Radikale holder sig ude af valgforbund
Sanne Stemann Knudsen
- En stemme på De Radikale er en stemme på De Radikale, siger partiets spids- og borgmesterkandidat Sanne Stemann Knudsen. Partiet vil istedet satse på et bredt samarbejde i byrådssalen og agere "brobyggere" mellem de to fløje.


Mandag formiddag underskrev Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Alternativet en aftale om at indgå i et rødt valgforbund i anledning af kommunalvalget 21. november.

Mandag bekendtgjorde Kertemindelisten tillige, at de indgår i et teknisk valgforbund med Venstre og Konservative. Således er fronterne trukket op, men det ryster ikke De Radikale.

- Vi ønsker ikke at gå i valgforbund med hverken rød eller blå blok i byrådet, vi er et midterparti, og søger et bredt samarbejde med alle partier i byrådssalen, siger Sanne Stemann Knudsen.

- Det er en beslutning, vi har taget efter grundige overvejelser i partigruppen, og en konsekvens af at vi ikke ønsker at binde overskydende stemmer, siger hun.

De Radikale har ofte stået sammen med særligt Enhedslisten i centrale sager i byrådet, størst af dem er nok havneudviklingsplanen, som begge partier har stemt imod. Om samarbejdet med Enhedslisten bedyrer Sanne Stemann Knudsen, at det vil De Radikale fortsætte med i de sager, som der er enighed om.

Sanne Stemann Knudsen oplyser også til Kjerteminde Avis, at De Radikale blev spurgt, om de ville undgå i valgforbund med de røde partier, men altså takkede pænt nej tak.

KLB


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- En kamp på plakater
- Vi Grønne vil have bedre vilkår for cyklister og miljøet
- Valgmøde til fem stjerner
- Kvindelig politisk karavane
- Hilsen fra en, der ikke stiller op til byrådsvalget
- Kommunalvalget ér startet
- Lokal prøver på ny at komme i byrådet
- - Støtteapparatet på skolerne er efterhånden forsvundet
- Få borgmesterkandidaterne hjem i din stue
- Udviskede fronter
- De Radikale holder sig ude af valgforbund
- Kertemindelisten tilslutter sig borgerligt valgforbund
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3759Powered by Kjerteminde Avis :-]