Runde 12 - LIF

Armene er kommet ned igen

Fredag 6. oktober 2017 kl. 09:12

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Armene er kommet ned igen
Frederik Bladt er tilbage, når Langeskov på lørdag skal forsøge at besejre endnu et tophold. (Foto: Steen Sørensen)

Langeskov leverede en fremragende præstation i sidste weekend mod topholdet Svendborg. På lørdag venter der en ny vanskelig opgave, når Nyborg kommer på besøg.

Serie 1: Langeskov – Nyborg (lørdag kl. 15.30)

Langeskov: Joakim Thomsen, Kasper Kristensen, Morten Christensen, Anders Rasmussen, Pelle Hansen, Pirasath Raguleswaran, Rasmus Andreasen, Gajan Rajaratnam, Stephan Kolsbjerg, Thomas Abildtrup, Jeppe Johansen, René Andersen, Claus Høyer, Frederik Bladt.

Kommentarer: Langeskov leverede sidste weekends helt store overraskelse i Serie 1, da de bankede topholdet Svendborg med overbevisende 5-2. Sejren kom i hus på taktisk snilde og en disciplineret holdindsats. Det var et resultat, der gav genlyd og sendte et klart signal til de øvrige hold om, at Svendborg måske alligevel ikke er helt uovervindelige.

Der har imidlertid ikke været lang tid at hvile på laurbærrene i for LIF’erne. Allerede på lørdag venter et opgør mod endnu et tophold, og cheftræner Claus Udengaard forsikrer, at man har fået armene ned og er klar til at tage imod naboerne fra Nyborg.

Meget tyder på, at Langeskov vil anvende strategien fra Svendborgkampen til at nedkæmpe Nyborg. Det handler om at bruge ressourcerne rigtigt og ramme modstanderen, hvor de er svagest. Det svage punkt hos Nyborg er helt indlysende defensiven. De hvidblusede ligger på 3.-pladsen, men de har et af rækkens dårligste forsvar. Hele 30 mål er der gået ind. Til gengæld har de den skarpeste offensiv med 45 scoringer i 11 kampe. De to seneste spillerunder viser ganske godt Nyborgs situation. For 14 dage siden tabte de 3-6 til Svendborg, mens de i sidste weekend pulveriserede Ringe med 8-2.

De to mandskaber rykkede begge ud af Fynsserien i sidste sæson. De mødtes i Langeskov for knap et år siden. Her vandt Nyborg 2-0 blandt andet på et straffesparksmål af den tidligere Langeskovangriber Nicklas Fjeldsø.

Der er en enkelt ændring i Langeskovs trup. Michael Skogemann er forhindret på grund af arbejde. I stedet er der comeback til Frederik Bladt.

-e.
(eigil53@live.dk)



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang trods nyt nederlag
- KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
- Kollektiv offday
- Gæsterne er tårnhøje favoritter
- Ny målsætning i KB
- God mavefornemmelse i LIF
- Stensikker sejr på kunstgræs
- Målfest i Broby
- Ny ændring af turneringsplanen
- To kombattanter med dramatisk forhistorie
- Langeskov har fundet melodien
- Uændret målsætning trods topplacering
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 542



Powered by Kjerteminde Avis :-]