Ensomme Gamle Mænd fejrer 10 års sammenhold

Onsdag 1. november 2017 kl. 10:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Den 9. november kan de knap så Ensomme Gamle Mænd fejre, at de for 10 år siden dannede foreningen, der hylder håndværket.

- Tilbage i 2007 blev foreningen Ensomme Gamle Mænd startet i Ældresagens regi på det tidligere Sortekilde. Det fortæller tidligere smed på havnen i Kerteminde, Poul Nielsen, der i dag er aktivt medlem i gruppen af håndværkselskende ældre mænd, som ugentligt frekventerer lokalerne ved Kulturhus Fjorden i Kerteminde.

Om det fællesskab, som foreningen danner baggrund for, fortæller Poul Nielsen: - Det betyder jo, at vi kan komme og skælde hinanden ud et par gange om ugen, her på matriklen, siger han med et glimt i øjet. - Samtidig med at vi foretager os noget af det, som vi har arbejdet med hele livet.
Poul Nielsen fortæller, at de bl.a. laver en hel del til museer og til kommunen. Eller til private. Grundlæggende er projekterne de får til opgave så specielle, at de ikke går ind på andre håndværkeres territorier.

- Vi fejrer jubilæet med Åbent Hus, samt med en udstilling af noget af det, vi har lavet gennem tiden, fortsætter han. - Dette i form af plancher og fotografier.

Det er både smedene, træfolkene og de Aktive Koner, der samles under jubilæet. Jubilæet finder sted fra kl. 10 den 9. november, og kl. 11 vil der være officielle taler af bl.a. kommunens borgmester Hans Luunbjerg, samt Ældresagens formand Jacob Dauerhøj.

RMJ

© Copyright 2022 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ensomme Gamle Mænd fejrer 10 års sammenhold
- Månedes forening i oktober: Frivilligcenter Kerteminde kommune
- Livligt bogsalg i Mødestedet
- Munkebo Skibslaug udvider flåden
- Bøger får nyt liv i Mødestedet i Kerteminde
- Frimurerlogen fejrer 25 år i Kerteminde
- 60 ønsker indflydelse på nef Fonden
- Her boltrer børn og unge sig
- Er din forening landets bedste?
- Succes for mande-initiativ
- Aktive fynboer i Hvidovre
- Kropssprog, arketyper og skjulte tendenser
 - Toppen af siden
© Copyright 2022 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 1124Powered by Kjerteminde Avis :-]