DF'ers parasit-kommentar fjernes og får ingen følger

Lørdag 23. september 2017 kl. 19:10

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Dansk Folkepartis ledelse har været i dialog med Knud Ahrnkiel, der fjerner omstridt Facebook-kommentar, hvor han kalder visse indvandrere for parasitter. - Vi tager hensyn til, hvad folk mener, siger medlem af partiets hovedbestyrelse, som ikke gør mere ved sagen.

Kommentaren skulle fjernes, og den får ingen konsekvenser. Det er essensen af den samtale, Kjerteminde Avis netop har haft med et medlem af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, partiet øverste organ, efter at et byrådsmedlem for partiet i Kerteminde tidligere lørdag brugte ordet parasitter om indvandrere i en Facebook-kommentar.

- Han fjerner de linjer, han har skrevet, og så er det det, siger Steen Thomsen, der er organisationskonsulent i Dansk Folkeparti og medlem af partiets hovedbestyrelse.

Han har været været i kontakt med Knud Ahrnkiel, efter at det kom ham for at øre, at byrådsmedlemmet skrev en kommentar til en artikel af Jyllands-Posten, der omhandlede et forslag om at lave en fremskrivning af antallet af indvandrere i Danmark - noget partiet iøvrigt nu kræver, efter at forslaget blev bragt op.

Læs mere om sagen HER.

Talte kun om bander og ekstremister
Steen Thomsen understreger overfor avisen, ligesom Knud Ahrnkiel selv gjorde det, at byrådsmedlemmet i Kerteminde Kommune ikke henviste til alle indvandrere med sit ordvalg.

- Knud Ahrnkiel præciserede over for os, at det er bander og ekstremister, der skal ud af landet, ikke alle indvandrere, siger organisationskonsulenten.

Dermed er sagen lukket og får ikke betydning for byrådsmedlemmet, for, som Steen Thomsen siger:

- Vi tager altid hensyn til, hvad det er, folk mener, og han (Knud Ahrnkiel, red.) mener jo ikke, at de alle er parasitter.

Tilføjelse, 19.33: Ser man efter, har Knud Ahrnkiel ikke slettet sin kommentar men fjernet ordet parasitter. I stedet er ordlyden nu: "Det er en fantastisk ide optælling, registrering, så vi har styr på hvem der sendes hjem, så vi til sidst har et land uden alle de ........"

NTM


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kerteminde fik sit nye Ældreråd
- Vindmøller i Munkebo endeligt vedtaget
- Byrådet tæt på ny budgetdebat
- Landdistrikter på dagsordenen i Folketinget
- 276 kandidater til regionsvalget i Region Syddanmark
- Annette Vilhelmsen er ude af SF
- Ældresagen holder valgcafé for alle
- Kerteminde fortsætter uden P-kontrol
- Fredsvalg til ældrerådet
- Cykelstier skal samle kommunen
- Vindmøllerne i Munkebo skal op i byrådet
- Enhedslisten: Handicaprådet må i gang med arbejdet igen
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3829Powered by Kjerteminde Avis :-]