Revninge kom tilbage på landkortet

Tirsdag 8. august 2017 kl. 13:34

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Revninge kom tilbage på landkortet
Uden for Ladby kan forbikørende atter finde vej til Revninge uden problemer. Foto: Niki Treumer Mogensen.
Efter en uge under aliaset Røvninge er vejskiltene mod Revninge atter korrekt stavede. Det er dog endnu uvist, hvem der har pillet ø'et af.

Nogen har nok fået sig et billigt grin, men nu gik den ikke længere: Vejskiltene, der viser mod Revninge, er blevet fikset, så der ikke længere står Røvninge på dem.

Henrik Sommerlund, driftsleder for Vej og Park ved Kerteminde Kommune, lovede i sidste uge, at skiltene ville bliver efterset og lavet inden for 14 dage, og det er altså allerede sket.

Det var imidlertid ikke kommunen, der lavede det faktiske arbejde. Da den ansatte kom ud til skiltet ved Ladby, var det nemlig allerede rettet til, så det igen fremgår, at man kan køre mod Revninge.

Skiltet havde ellers båret ø'et i mindst en uge, men nogen, hvad enten det er gerningsmanden selv eller lokale borgere, der havde fået nok af spøgen, har altså rettet skiltet til. Det skete mellem mandag eftermiddag klokken 17 og tirsdag morgen klokken 8.30, og turister med flere, der måtte ønske at finde byen, behøver altså ikke længere kigge efter en ekstra gang, når de ser skiltet.

NTM

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Revninge kom tilbage på landkortet
- Hærværksramt byskilt vil blive lavet snarest
- Hvem har et horn i siden på Revninge?
- Friskolen spiller Holbergs "Jeppe på Bjerget" som musical
- Revninge bobler af aktivitet
- Førstehjælp i Revninge
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 514



Powered by Kjerteminde Avis :-]