Tre kirker indleder fast samarbejde

Onsdag 12. juli 2017 kl. 11:46

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Tre kirker indleder fast samarbejde
Arendse Wulff-Jørgensen
Sognepræsterne Arendse Wulff-Jørgensen og Andreas Peter Dornonville de la Cour i henholdsvis Rønninge sogn og Rynkeby- Revninge sogne rykker tættere sammen fra 1. september.



Sognepræsterne Arendse Wulff-Jørgensen og Andreas Peter Dornonville de la Cour i henholdsvis Rønninge sogn og Rynkeby- Revninge sogne indleder 1. september et fast samarbejde.

Andreas la Cour og Arendse Wulff-Jørgensen skal frem over samarbejde på den måde, at de begge vil fungere som præst i alle tre sogne. De kommer til at fungere på lige fod her i Rønninge ligesom de også vil det i Rynkeby og Revninge.

De to præsteembeder vil med andre ord komme til at have to faste præster nu, der sammen står for at dække alle gudstjenester og kirkelige handlinger i de tre kirker.

Nye tider for gudstjenester
Det nye samarbejde kommer til at berøre gudstjenestetiderne i de tre kirker. I Rønninge Kirke såvel som i Rynkeby og Revninge har man igennem mange år holdt gudstjeneste kl. 10.00 og en gang imellem kl. 9.00 eller 11.30. Fremover vil gudstjenesterne blive holdt nogle søndage klokken 9.30 og andre søndage klokken 11.00.

- Vi glæder os til samarbejdet, og vi glæder os til at byde Andreas de la Cour velkommen i Rønninge, siger Arendse Wulff-Jørgensen.
Hans første gudstjeneste i Rønninge kirke er søndag den 10. september kl. 09.30.

I juli og august vil sognepræst ved Kølstrup kirke Knud Erik Kristensen fortsat forestå nogle gudstjenester i Rønninge, ligesom Arendse Wulff-Jørgensen vil afholde gudstjenester i Kølstrup kirke.

Leif Hansgaard


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Allehelgensgudstjeneste i Rønninge Kirke
- Onsdagscafe den 1. november
- Ungdomsgudstjeneste den 26. oktober
- Marslev-Birkende Pastorat får ny sognepræst
- Med Luther i Munkebo Kirke
- Reformationskoncert den 12. oktober
- Munkebo Kirke skal renoveres
- Samtaler om Danmark set indefra - Danmark set udefra
- Tour de Kerteminde på 10. år
- Stillegudstjeneste i Munkebo
- Kirkegårdene har meget at fortælle
- Onsdagscafe i Munkebo Kirke
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 553



Powered by Kjerteminde Avis :-]