Holder igen Kertemindedage

Onsdag 12. juli 2017 kl. 11:05

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Højskolearrangement, sammensat af Kerteminde-Drigstrup Menighedsråd og Kerteminde Biblioteks Venner

Torsdag – lørdag d. 5. -7. oktober holdes for syvende gang de årlige Kertemindedage. Det foregår Langegade 13 med højskole-arrangementer som giver stof til samtale og eftertanke. Temaet 2017 er ”Forandring-Trussel-Mulighed”.
Repræsentanter fra Kerteminde-Drigstrup menighedsråd og Kerteminde Biblioteks Venner har sammensat et samfundsaktuelt program, som inkluderer foredrag, fællesspisninger og en eftermiddagskoncert.
Foredragene holdes af lektor Frands Ole Overgaard: ”Luther- en mand til alle tider”, direktør for Udenrigspolitisk Selskab, Charlotte Flindt Pedersen: ”Tillid i en verden i forandring? Europa set fra Putins Rusland”, professor Jørn Henrik Petersen: ”Hvordan har velfærdsstaten det i dag?” og journalist Pernille Bramming: ”Nyfortolkning af Islam?”.
Folkemusikgruppen ”Svøbsk” med Maren Halberg og Jørgen Dickmeiss vil spille sidst på eftermiddagen lørdag d. 7. oktober.
Detaljerede programfoldere kan hentes fra midt-august på Kerteminde Kirkekontor, Kerteminde Bibliotekerne, og Turistbureauet. Entré til hvert arrangement er 60 kr. Billetter kan købes på forhånd på Kerteminde Kirkekontor, og sælges også ved indgangen. Alle interesserede er velkomne til at deltage.

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Allehelgensgudstjeneste i Rønninge Kirke
- Onsdagscafe den 1. november
- Ungdomsgudstjeneste den 26. oktober
- Marslev-Birkende Pastorat får ny sognepræst
- Med Luther i Munkebo Kirke
- Reformationskoncert den 12. oktober
- Munkebo Kirke skal renoveres
- Samtaler om Danmark set indefra - Danmark set udefra
- Tour de Kerteminde på 10. år
- Stillegudstjeneste i Munkebo
- Kirkegårdene har meget at fortælle
- Onsdagscafe i Munkebo Kirke
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 483



Powered by Kjerteminde Avis :-]