Yogafest på stranden

Torsdag 6. juli 2017 kl. 12:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Yogafest på stranden
Op mod 100 mænd, kvinder og børn banede sig vej gennem marehalmen til en gratis yoga-seance fra morgenstunden.

Yogafest på stranden
Sine Marie Mohr åbner i august sit yogastudio i Kerteminde. Hun var begejstret for fremmødet.
Der var op mod 100 deltagere og festlig stemning, da Sine Marie Mohr for første gang indbød til en gratis omgang yoga på Sydstranden.

- Her til morgen sagde jeg til min mor, at jeg er glad, hvis der kommer fem, sagde Sine Marie Mohr og kiggede begejstret ud over række efter række af morgenfriske yoga-elever på Sydstranden.

- Og nu er der flere på vej, fortsatte hun og pegede mod endnu en gruppe på vej gennem marehalmen med yogamåtter under armene og alt fra kjoler og flade sandaler til det helt strømlinede yoga-outfit i sæsonens farver.

De sidste fandt plads nede foran og rundt omkring blandt de op mod hundrede kvinder og - ja! - 4-5 mænd, der samledes på stranden torsdag morgen til den første fælles øvelse.

Plads til alle
Sine Mohr gjorde det fra starten klart, at her var plads til alle, og at man bare kunne følge med, som det nu passede. Det ændrede nu ikke ved enkelte højlydte støn og knæk i uvante positioner. Alt gennemført med højt humør og i en stilhed, der gjorde, at næsten alle kunne høre Sine Mohrs instruktioner.

Efter en god gang gennemarbejdning af kroppen var det tid til afslapning, som kun blev forstyrret lidt af traktoren, der samler skrald fra stranden og kørte tæt forbi.

- Min stemme er helt slidt, indrømmede en storsmilende yogainstruktør, da en times arbejde for at nå ud til alle de mange instruktører var omme. .

Nyt yogacenter
33-årige Sine Marie Mohr er uddannet yogalærer med en fortid som advokat. Efter 8 spændende år i København er hun vendt hjem og åbner den 1. august et yoga studio på Hans Schacksvej 10 i Kerteminde (ovenpå tøjbutikken).

Hendes undervisning bygger på personlige oplevelser, efter at hun i 10 år har brugt yoga som et anker i sit liv - og især i travle perioder med sene aftener på kontoret.

Fokus på stress
Hun har selv prøvet at mærke de belastninger, som et travlt liv som advokat også kan indebære. Derfor har hendes undervisning et stort fokus på at forebygge stress, for uanset om stress skyldes forhold i privatlivet eller på arbejde, er resultatet det samme: Man trives ikke.

- Yoga er et værdifuldt værktøj mod stress, fordi yoga bygger bro mellem krop og sind. Det vil jeg gerne give videre, fortæller Sine Marie Mohr.

Og det var en glad flok, der torsdag morgen afsluttede en times gratis øvelse på stranden, hvorefter flere valgte at kaste sig i det spejlblanke hav som afslutning.

Praktisk
Yoga på stranden fortsætter torsdage i juli kl. 8.30 - 9.30. Og fra 1. august åbner yogamohrs studio.
YOGAMOHRs faste yogahold løber 8 uger frem til og med uge 41 (efterårsferien er i uge 42). Man kan tilmelde sig på hjemmesiden yogamohr.dk, hvor der er flere oplysninger om priser og tilbud. Fremover bliver der også mulighed for drop-in yoga hver lørdag, men de faste hold er:
YOGA FLOW – begynder / øvet
BLID YOGA – alle
MANDEYOGA – begynder
TEENAGE YOGA – for unge mennesker på 13-18 år
Der er max 10 personer på hvert hold.



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stor sejlsportsbegivenhed til Kerteminde i 2018
- Kerteminde fastholder sin plads i sejlsportens første division
- Har du lyst til at spille l`hombre?
- Nye sejladser i Kerteminde i weekenden
- Kursen er sat
- Hellerup-båd i spidsen for Gold Cup
- Åbent Hus – kajak er for alle
- Flot medaljehøst til Kerteminde Vandskiklub ved DM
- Skybrud stoppede beach volleystævne
- Livredderne aflagde prøver
- Kerteminde Vandskiklub stærkt repræsenteret på landsholdet
- Kerteminder Nordisk mester
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 580



Powered by Kjerteminde Avis :-]