Tennissportens Dag i Kerteminde Tennisklub

Søndag 30. april 2017 kl. 11:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Tennissportens Dag i Kerteminde Tennisklub
Interessen var overvældende stor da Kerteminde Tennisklub lørdag eftermiddag afholdt Åbent Hus. Succes for klubbens skolesamarbejde.

Der var travlhed på grusbanerne i Kerteminde Tennisklub lørdag eftermiddag. I anledning af Tennissportens Dag, der foregik over hele landet, bød klubben indenfor til Åbent Hus for alle, der kunne tænke sig at prøve at spille tennis under kyndig vejledning af klubbens trænere.

Tennisklubbens formand Anna-Karina Thomsen fortæller, at i omegnen af 100 børn og voksne, i alderen 5-80 år, havde taget den invitation til sig og troppede op på Skovvej. - Det var nok lidt flere, end vi havde forventet, men vores trænere tog det i stiv arm, og alle fik prøvet at spille tennis, siger hun.

Som optakt til arrangementet var der åbningskamp mellem nr. 1 og 2 på Fyn, Vanessa Timm og Christian Damgaard Qvist.

En stor del af deltagerne var børn, og det kan skyldes, at klubben har indledt et samarbejde med kommunens skoler, som de kalder for skoletennis. I den forgangne uge var 100 skolebørn på besøg i tennisklubben, for at prøve at spille tennis. - De mange børn som har været her i dag, tager vi som et tegn på at skolesamarbejdet virker, siger Anna-Karina Thomsen. Hun håber, at samarbejdet kan fortsætte, og udvides til at omfatte alle kommunens skoler.

Modsat mange andre danske tennisklubber, så har Kerteminde Tennisklub ikke oplevet et faldende medlemstal, klubben har i dag 220 medlemmer, og det tal håber man, vil stige efter gårsdagens arrangement.

Tennis er en god sport for familier, og i 2017 vil Kerteminde Tennisklub slå et ekstra slag for familietennis. Hele familien træner sammen, og kan træne hinanden. Initiativet starter op fra 8. maj, og henvender sig til børn op til 8 år og deres forældre eller bedsteforældre.

KLB


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lokal dommer nomineret til Fyns bedste
- Billedgalleri: Oldboys landsholdet slog KB
- Kertemindere vandt Gold Cup
- Volley stævne dropper måske Kerteminde
- Beach Volley-stævne indtager Kerteminde
- Kerteminde-dreng tæt på fodboldsensationen
- Åbent Hus – kajak er for alle
- Tennissportens Dag i Kerteminde Tennisklub
- Træt af at tabe
- Kerteminde mødte Fyn 2 på en solskinssøndag i maj
- Jyderne var for gode
- I kvartfinale mod OL-guldvinderen
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 3847Powered by Kjerteminde Avis :-]