Supportstøtte til Birkende Borgerforening

Torsdag 6. april 2017 kl. 11:03

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Supportstøtte til Birkende Borgerforening
På billedet ses Bjarne Schack (tv) og Erling Knudsen fra Birkende Borgerforening samt Paw Jakobsen (th) fra Energi Fyn. Foto: Energi Fyn


Energi Fyns sponsorordning FynskSupport har netop udbetalt 3.828 kroner til Birkende Borgerforening.

Birkende Borgerforening har stor succes med at skaffe penge til foreningen via Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Foreningens Supportere har samlet 3.828 kroner ind til foreningen i 2016 via deres elforbrug. Penge der skal bruges til en petanquebane.

- Vi meget glade for de penge, som vi får fra FynskSupport ordningen. I år vil pengene blive brugt på en petanquebane, der frit kan bruges af alle i Birkende. Vi arbejder desuden på at etablere en grill og bålhytte, fortæller Erling Knudsen, formand for Birkende Borgerforening.

Birkende Borgerforening planlægger at holde fire fælles grillaftner for borgerne i Birkende i løbet af foråret og sommeren. Forhåbentlig bliver tilslutningen lige så stor som til foreningens årlige juletræsfest, hvor omkring 130 møder op, når juletræet tændes første søndag i advent.

- Vi startede Birkende Borgerforening tilbage i 2012 for at bevare byens samlingspunkter. Det er afgørende for vores lokalsamfund, at der er lokale samlingssteder, hvor vi kan mødes. Derfor har vi sat den gamle skole i stand, og vi arrangere forskellige aktiviteter i samarbejde med blandt andet boldklubben, forsamlingshuset, kirken og Hans Tausens Centeret. Vores mål er at styrke det sociale fællesskab i Birkende, siger Erling Knudsen.

1,1 million kroner til fynsk idræt og kultur
Energi Fyns sponsorordning FynskSupport udbetaler i år 1,1 million kroner til de 500 klubber og foreninger, som er med i FynskSupport. Mange fynboer støtter det fynske foreningsliv gennem sponsorordningen og det vel at mærke uden, at det koster dem ekstra. Energi Fyn betaler nemlig 2 øre pr. forbrugt kWh og 6 øre pr. forbrugt m3 gas til den klub, som man har valgt at støtte.

- Som fynboernes energiselskab er det vigtigt for Energi Fyn at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med vores sponsorordning FynskSupport støtter vi foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Paw Jakobsen, salgskonsulent hos Energi Fyn.


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Visesangeren Erik Grip kommer til Birkende
- Hans Tausen fejres i Birkende
- Hans Tausens møde med Martin Luther
- Langeskov får besøg af svenske kunstnere
- Fællesspisning og en fængslende fortælling
- Flere dialogmøder om renovering af legemiljøer på vej
- Følelser op på væggen
- Supportstøtte til Birkende Borgerforening
- Syrisk kunst i Birkende
- Øl- og vinsmagning i Birkende
- Lokalråd inviterer til nabohjælpsarrangement
- X-sheriffen kommer til Birkende
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 584



Powered by Kjerteminde Avis :-]