Så skal Hindsholm gøres forårsklar

Mandag 27. marts 2017 kl. 11:30

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Så skal Hindsholm gøres forårsklar
I den kommende uge er det muligt at kombinere motion, frisk luft og gode gerninger, når forskellige grupper på Hindsholm inviterer borgerne til at give en hånd med, når der skal fjernes uønsket affald fra naturen.På fredag, den 31. marts arrangerer lokalrådet i Mesinge affaldsindsamlinger rundt omkring i sognet. Det er mellem kl. 16 og 18.
Borgere i Mesinge opfordres til at møde op på Kirkepladsen. Borgere i Salby starter ved gadekæret. Borgere i Midskov/Gabet starter på adressen Midskovvej 260 og endelig starter borgere ved Dalbybugten ved adressen Mågevej 59.
Mesinge Lokalråd opfordrer interesserede til at tilmelde sig indsamlingen. Navne og telefonnumre kan findes på www.mesinge.dk - eller man kan kontakte Steen Hjorth på tlf. 2143 0726.
Samme dag arrangeres også affaldsindsamling i Dalby og Hersnap. Her starter indsamlingen ved Huggehuset.
Om søndagen er turen kommet til Viby, hvor Viby Sogneforeninger opfordrer interesserede til at møde op ved Viby Sognegård kl. 10. Søndag er der også arrangeres strandrensning. Dette arrangement starter kl. 09.00 hos Min Købmand i Mesinge.
- Der er altså masser af muligheder for at være med til at få fjernet noget af alt det uønskede affald, der desværre stadig ligger rundt omkring i naturen', lyder det fra arrangørerne - Vi håber naturligvis at årets affaldsindsamling vil betyde, at flere tænker sig om, og husker at tage deres affald med i stedet for at smide det i den natur, som vi, der bor herude, alle er så glade for.


© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hindsholm Høstmarked blev igen et tilløbsstykke
- På tur med de lokale i Salby
- Fioniapenge til legemiljø i Mesinge
- I Mesinge spiser de sammen........
- Så skal Hindsholm gøres forårsklar
- Klar til den årlige affaldsindsamling i og omkring Mesinge
- Lokalråd holder generalforsamling
- Julelyset over Hindsholm
- Flaget vejrer over Midskov
- Vådt høstmarked på Hindsholm
- Hvem skal være årets kagebager på Hindsholm?
- Hindsholm klar til årets høstmarked
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 4Powered by Kjerteminde Avis :-]