Nu er det alvor med Holmens udviklingsplan

Tirsdag 24. januar 2017 kl. 10:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Onsdag aften kl. 19. præsenteres de 28 bedste af de næsten 100 indkomne forslag til, hvordan Hindsholm bedst kan udvikle sig - set med borgernes øjne.

Onsdag aften kl. 19. præsenteres de 28 bedste af de næsten 100 indkomne forslag til, hvordan Hindsholm bedst kan udvikle sig - set med borgernes øjne.
14 arbejdsgrupper og to 7. klasser fra Hindsholmskolen afleverede før jul deres mange forslag til den nedsatte styregruppe, og nu er tiden kommet, hvor grupperne skal præsentere de forslag, som de synes er de bedste, for deres naboer og andre beboere på Hindsholm.
- Når forslagene præsenteres onsdag aften, er der kun afsat 1 min. til at præsentere de enkelte forslag,´ lyder det fra styregruppen, så det stiller både store krav til dem, der præsenterer forslagene - og til dem, der skal vurdere dem.'
Efter præsentationen bliver der lejlighed til at stille spørgsmål til forslagene, inden mødedeltagerne skal forsøge at finde frem til de 10 bedste forslag.
- Processen er derefter, at de 10 udvalgte forslag skal bearbejdes af nogle nye arbejdsgrupper, så hele udviklingsprocessen ender op med 10 færdige forslag, som præsenteres for Hindsholmerne på det afsluttende borgermøde i juni måned. På dette møde skal vælges de 5 forslag, som skal være de endelige forslag fra Hindsholm til en lokal udviklingsplan., fortæller Steen Hjorth, som er en af tovholderne i projektet.
Lokalråd og borgerforeninger på Hindsholm, som er ansvarlige for processen, håber naturligvis på stort fremmøde onsdag aften og opfordrer alle til at møde frem for at lytte og give deres mening til kende.

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Landsbypuljen sørger for fornyelse
- Bliv Førstehjælper
- Vellykket borgermøde på Materialgaarden
- Hvad kan udvikle Hindsholm
- 1½ års udviklingsarbejde præsenteres for borgerne på Hindsholm
- Teletaxaen er landsbyernes livsnerve
- Hindsholm får sin egen avis
- Landsbyer står stærkere, når de står sammen
- Skal vi have hjertestarterforeninger i kommunen?
- Opstart af hjertestarterforening - hjerteløbergrupper
- Stor interesse for hjertestartermøder
- Landsbyråd efterlyser akuthjælpere
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 174



Powered by Kjerteminde Avis :-]