Modstand bunder i økonomi

Onsdag 24. august 2016 kl. 14:36

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Modstand bunder i økonomi
Modstand bunder i økonomi

- Vi er stadig imod et nyt rådhus så længe der ikke er råd til det, udtaler Lars Bo Jensen, byrådsmedlem for Borgerlisten

I Borgerlisten er man stadig enige om modstanden af byggeriet af et nyt rådhus, så længe der ikke er råd til det, også selvom Borgerlistens to medlemmer i Økonomiudvalget valgte at stemme for at sende en byudviklingsplan, der inkluderer et nyt rådhus, i offentlig høring.

En af grundene til at man fra Venstre, Socialdemokraterne og SF's side ønsker et nyt rådhus er, udover at man kan spare flere millioner om året i drift, at byggeriet skal give private investorer mod på at investere i Kerteminde via byggeri på Ndr. Havnekaj og i Strandkilen.

- Vi tror i Borgerlisten ikke på et rådhus som vækstmotor i forhold til udviklingen af havneområdet, og da slet ikke når der ikke er råd til det, udtaler Lars Bo Jensen (P) til Kjerteminde Avis.

Lars Bo Jensen har mange års erfaring som projektkoordinator i et Odeseansk investeringsfirma. Han mener at der skal offentlige investeringer til at byudvikle, og han er derfor ked af at det ellers planlagte Maritime Hus er taget ud af planerne.

- De 20 mio. kr. der tidligere var sat af til et Maritimt Hus er nu flyttet over i et nyt rådhusbyggeri og det er rigtig ærgerligt. Ved udelukkende at sætte lid til private investorer, risikerer man at få svært ved at styre byudviklingen.

Han så gerne at man flyttede biblioteket og turistkontoret til havneområdet, og det havde været ideelt at placere det sammen med det Maritime Hus der nu er taget af listen.

- Vi skal bruge penge på det nære, vi skal skabe lysten til at bo i Kerteminde. Et Maritimt Hus kunne have været en driver til dette formål. Vi kan nok ikke undgå at bygge boliger på havnen, men havnen skal være et levende sted, slutter han.

Borgerlisten nikkede ja til byudviklingsplanen med det forbehold, at muligheden for en 3-faseopdeling af planen indgår i høringen. Se læserbrev fra Sonja Rasmussen (P) HER

RMJ

© Copyright 2021 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Borgerlistestemmer kunne have sendt et klart signal
- Modstand bunder i økonomi
- Rådhus lokomotiv for investeringer
- Rådhus hverken vælter læs eller løser problemer
- Facebookgruppe er velkommen
- Det blev der bl.a. sagt
- Facebookgruppe mod nyt rådhus har vind i sejlene
- Facebookgruppe mod nyt rådhus
- Hvordan er det nu med det rådhus?
- Derfor er rådhusbyggeri fornuftigt
- 1200 underskrifter kunne ikke vælte et rådhus
- Beslutningen om nyt rådhus er truffet
 - Toppen af siden
© Copyright 2021 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 119Powered by Kjerteminde Avis :-]