Slangerup taber vigtige point i mudret match

Tirsdag 23. august 2016 kl. 07:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Munkebo Scorpions kunne køre sejren i hus, da de mødte Slangerup Speedway Klub, i en revanchematch i Metal Speedway League. For Slangerup betød det, at værdifulde point gik til spilde, i kampen om at nå finalen til september.
Styrt og regn var skyld i, at mandagens match blev afsluttet inden sidste heat. Holdleder for Slangerup, Lars Munkedal, mener, at deres 37-41 nederlag sagtens kunne være blevet vendt til uafgjort, hvis holdene havde fået lov til at køre matchen færdig.

- Til sidst, hvor vi begynder at komme tilbage i matchen, så prøver de hele tiden på at få den stoppet og udskyde den. Vi blev ved til det sidste og desværre, blev den så aflyst inden dagens sidste heat. Jeg tror godt, at vi kunne have kørt en uafgjort hjem, siger Lars Munkedal.

Han er dog heller ikke bleg for at indrømme, at Munkebo havde et stærkere hold til dagens match, samt et par af Slangerups kørere bare ikke levede op til holdets forventninger.

- Vi tabte, fordi de var bedre end os. Vi har vores A-kører, som først kommer i gang til sidst, og vi har vores C-kører, som ikke laver nogle point. De havde et lidt bredere hold, siger holdlederen og fortsætter:

- Kenni Nissen har slet ikke fået det til at køre i år, og det er jo irriterende at se på, for det er en knægt, som godt vil det. Det har helt sikkert været vores problem i år, at han ikke har været på toppen. Tilmed melder vores anden C-kører fra dagen før. Hvis vi havde stillet med Erik Riss, så ville det have set helt anderledes ud.

Lars Munkedal har dog ikke tænkt sig at lave det store om i holdopstillingen til de resterende runder, men han regner med at kunne sætte Erik Riss ind som C-kører resten af sæsonen.

Slangerup havde håbet på en sejr i Munkebo, så de resterende runder ikke behøvede at være altafgørende for deres placering i Metal Speedway League.

- Nu sætter vi os lidt op under pres, og så skulle vi meget gerne have et godt resultalt med hjem fra Esbjerg på onsdag. Der er intet, der er umuligt, for Esbjerg er også til at tale med. Vi skal have kørerne op i et lidt højere gear, hvor de leverer i alle heats.

Næste match for Slangerup finder sted den 24. August, hvor de skal køre mod Esbjerg Vikings, mens Munkebo også skal i match den 24. august mod Team Fjelsted.

Munkebo (41)
1. Kenneth Bjerre 10+2
2. Robert Miskowiak 10
3. Pontus Aspgren 11
4. Jason Jørgensen 7
5. Thomas Jørgensen 3+1

Slangerup (37)
1. Michael Jepsen Jensen 11+1
2. Kenneth Kruse 10
3. Mikkel Michelsen 12
4. Andreas Lyager 4+2
5. Kenni Nissen 0

Dagens Metal-Fighter: Jason Jørgensen

Tilskuertal: 605

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Munkebo Speedway ser fremad efter trist sæson
- Munkebos speedwayhold må trække sig fra den danske liga
- Årets første speedwaymatch aflyses
- Munkebo Speedway Club afhængig af miljøgodkendelse
- Team Scorpions 2017 klar
- Spændende sportslig fusion i speedwayverdenen
- Fifty-fifty match i Holstebro
- Munkebo måtte se nederlag i øjnene
- Slangerup taber vigtige point i mudret match
- Scorpions må undvære holdkaptajnen på mandag
- Bundopgør i Metal Speedway League
- Skorpionerne besøger Slangerup
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 273



Powered by Kjerteminde Avis :-]