Uventet og ærgerligt nederlag

Lørdag 13. august 2016 kl. 10:30

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Scorpions tabte foran 947 tilskuere hjemmebanematchen mod Grindsted fredag aften

Munkebo Scorpions måtte fredag aften se sig slået på hjemmebane, da Grindsted Speedway Klub kom på besøg til en match mellem sjette- og syvendepladsen i Metal Speedway League.Matchen endte 46 endte til Grindsted. Der var 947 tilskuere omkring banen i Munkebo.

Der var stor skuffelse i den fynske lejr efter løbet. Et nederlag og nul point er ikke noget, der bedre placeringen for Munkebo i stillingen i Metal Speedway League.
Holdleder for Munkebo, Janus Millard, var særdeles skuffet over fredagens resultat, og det var langtfra, hvad han havde forventet af matchen.

- Det var et chok for at sige det lige ud. Jeg havde ikke forventet det her. Jeg ventet, at vi ville vinde og få bonuspointet, Det gik desværre ikke. Når det så er sagt, så gjorde Hans Andersen det jo suverænt godt. Han scorer 21 point og sætter kun tre point til i løbet af hele matchen, og det kan man jo ikke sætte en finger på,” siger Janus Millard.
Holdlederen er dog ikke bange for at rose sine kørere, der trods alt formår at køre en del point hjem til holdet. Ikke nok med at A-køreren, Hans Andersen, formår at køre 21 point, så bidrager også B-køreren, Pontus Aspgren, med 11 point til matchen. Ifølge Janus Millard, så er det en mere end godkendt præstation fra hans kørere.

Grindsted var bare bedre

Overraskelsen var til at tage og føle på for Munkebo, der ikke havde regnet med at tabe på hjemmebane. Janus Millard er dog heller ikke bleg for at erkende, at Grindsted bare var en bedre modstander i fredagens match.

- Grindsted gjorde det godt, ingen tvivl om det. Vi blev nok også lidt overrasket over, at deres udlændinge gjorde det så godt, som de gjorde. Det er os selv, der taber matchen i dag, det er ikke dem, der vinder. Vi skulle have vundet den her.”
Næste match for Munkebo er den 17. August, hvor de drager til Sjælland for at møde Slangerup Speedway Klub, mens Grindsted ligeledes skal i aktion den 17. August mod Holstebro Elite på hjemmebane.

Munkebo (41)
1. Hans Andersen 21
2. Pontus Aspgren 11
3. Anders Thomsen 2+1
4. Jesper Scharff 4
5. Jason Jørgensen 3+1

Grindsted (46)
1. Przemyslaw Pawlicki 12+1
2. Nikolai Klindt 8+1
3. Krystian Pieszczek 11
4. Edward Mazur 12+1
5. Emil Engstrøm 3

Dagens Metal-Fighter: Edward Mazur


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Munkebo Speedway ser fremad efter trist sæson
- Munkebos speedwayhold må trække sig fra den danske liga
- Årets første speedwaymatch aflyses
- Munkebo Speedway Club afhængig af miljøgodkendelse
- Team Scorpions 2017 klar
- Spændende sportslig fusion i speedwayverdenen
- Fifty-fifty match i Holstebro
- Munkebo måtte se nederlag i øjnene
- Slangerup taber vigtige point i mudret match
- Scorpions må undvære holdkaptajnen på mandag
- Bundopgør i Metal Speedway League
- Skorpionerne besøger Slangerup
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 257



Powered by Kjerteminde Avis :-]