Munkebo Scorpions på jagt efter matchpoint

Torsdag 11. august 2016 kl. 09:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Munkebo Scorpions på jagt efter matchpoint
Foto: Chris Miller

Munkebo Scorpions på jagt efter matchpoint
Gør vi det, så kan vi godt ende med en rigtig god sæson, siger Janus Milliard. Foto: Chris Miller

Munkebo Scorpions byder fredag aften Grindsted Speedway Klub velkommen til deres første match efter sommerpausen. Det er en match, hvor begge hold har hårdt brug for point, hvis der skal gøres nogle forhåbninger om at nå slutrunderne i Metal Speedway League.

Munkebo Scorpions er i fredagens match på jagt efter det gode resultat og matchpoint, hvis holdet vil gøre sig forhåbninger om at nå finalen i Metal Speedway League, der finder sted i september.
Sommerpausen har været god for Munkebo og holdlederen, Janus Milliard, der har haft tid til at tænke over sæsonens sidste runder, og hvordan kørerne kan skabe de bedste resultater de resterende fem runder.

- Vi er kommet frem til, at vi har en rigtig god mulighed for stadig at få et godt resultat i år. Det kræver selvfølgelig, at vi hæver vores niveau, samt vi begynder at vinde nogle matcher, især dem, som er lige på vippen. Gør vi det, så kan vi godt ende med en rigtig god sæson, siger Janus Milliard.

Janus Milliard er ikke i tvivl om, hvor vigtig fredagens match er for holdet, hvis de gerne vil rykke længere op i ligaen og væk fra den sjetteplads, som de pt. ligger på. Grindsted er placeret lige under Munkebo med kun ét point mindre i den samlede stilling.

- Jeg ser Grindsted som rigtig gode. Grindsted har et rigtig godt hold. Men samtidig stiller de med to polakker, der ikke har været i Munkebo før, så det er helt klart til vores fordel. Grindsted er et hold, der også er på jagt efter point, og hvis de skal nå semifinalerne, så er det også ved at være nu, siger han.

Planen for Munkebo er at nå finalen, men i første omgang, så satser de på en semifinale, da de ser det som urealistisk at gå direkte i finalen. Samtidig har Munkebo fået to af deres faste kørere tilbage i holdopstillingen, og det glæder holdlederen i Munkebo.

- Vi glæder os ved, at vi har Anders Thomsen og Jesper Scharff tilbage, de har begge to været ude med skader. Når de er tilbage, så er vi tilbage i stærkeste opstilling. Så er vi et hold, der er meget bedre end med en sjetteplads.

Matchen køres på Munkebo Speedway Center den 12. August med start kl. 18.00

Holdopstillingen til fredagens match i Munkebo:
Munkebo:
1. Hans Andersen
2. Pontus Aspgren
3. Anders Thomsen
4. Jesper Scharff
5. Jason Jørgensen

Grindsted:
1. Przemyslaw Pawlicki
2. Nicolai Klindt
3. Krystian Pieszczek
4. Edward Mazur
5. Emil Engstrøm

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Munkebo Speedway ser fremad efter trist sæson
- Munkebos speedwayhold må trække sig fra den danske liga
- Årets første speedwaymatch aflyses
- Munkebo Speedway Club afhængig af miljøgodkendelse
- Team Scorpions 2017 klar
- Spændende sportslig fusion i speedwayverdenen
- Fifty-fifty match i Holstebro
- Munkebo måtte se nederlag i øjnene
- Slangerup taber vigtige point i mudret match
- Scorpions må undvære holdkaptajnen på mandag
- Bundopgør i Metal Speedway League
- Skorpionerne besøger Slangerup
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 381



Powered by Kjerteminde Avis :-]