Galleri pop-up i Måle

Mandag 1. august 2016 kl. 14:50

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Galleri pop-up i Måle
Lokal kunstner åbner sit værksted og atelier op for besøgende, indtil videre som et forsøg i sommer. Der er officiel åbning på torsdag d. 4. august.

Der sker ting og sager i Måle på Hindsholm. Landsbyen er nok mest kendt for sine flotte bindingsværksgårde og idylliske miljøer, men de senere år har lokale iværksættere taget initiativ til- og åbnet flere små virksomheder, f.eks. Røgeri Hindsholm, der nu også indeholder et trattoria, og Måle Bagerbod samt Galleri Svinget. Nu åbner et nyt galleri i bygningen, der tidligere var byens brugsforening på Måle Bygade 40.

Det er kunstneren Kirsten Muchitsch Hesselager, der åbner sit atelier og værksted op for besøgende. I galleriet vil man kunne opleve hendes egne værker, der består af malerier og grafik.

Kirsten Muchitsch Hesselager er uddannet maler fra Kunstakademiet i Odense, og har boet 25 år i Måle, heraf de sidste 17 år i den gamle brugsforening, hvis kontrafej stadig fremgår på facaden. Ved åbningen på torsdag kl. 16.00-18.00 vil der blive budt på et glas, og for underholdningen står Christian K. Bay og Halfdan Muchitsch Kromann Hesselager, der vil diske op med jazz-jam på klaver og trompet.

Kirsten Muchitsch Hesselager stræber efter at holde åbent i galleriet hver dag kl. 12-17.

KLB

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Viby Sogneforening aflyser På tur med de lokale
- Viby kirkes tag skal udskiftes
- Traditionel Skt. Hans med Viby Sogneforening
- Viby Sogneforening åbner Viby Mølle
- Fuglene flyver i flok - når de er mange nok!
- Fuglene flyver i flok - når de er mange nok!
- Affaldsindsamling effektueret med succes
- After ski som temafest
- Fællesspisning blev en succes
- Foreninger klar med endnu en temafest
- Galleri pop-up i Måle
- Hindsholm har x-faktor
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 532



Powered by Kjerteminde Avis :-]