Hindsholm har x-faktor

Søndag 19. juni 2016 kl. 10:57

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Hindsholm har x-faktor
Det traditionelle møllebillede var igen i år til udlodning takket være Emil Andresen Foto: EA

Hindsholm har x-faktor
Morgenmaden blev i år indtaget i gryden under møllen så deltagerne kunne sidde i læ. Foto: RMJ
Sådan proklamerede sognepræst Søren-Herluf Mohr Sørensen, sognepræst på Hindsholm (Dalby-Stubberup sogne), ved gårdagens årlige åbning af Viby Mølle

Har X-faktor egentligt patent på titlen eller blot på konceptet! Det må blive det sidste, blev det konstateret ved Viby Mølle lørdag formiddag efter sognepræst Søren-Herluf Mohr Sørensens morgenandagt, der blev afholdt i forbindelse med den årlige og traditionelle åbning af Viby Mølle.

I åbningen deltog omkring 50 lokale hindsholmere og som sædvanligt blev der afholdt morgenandagt. Usædvanligt var det dog at det ikke var sognepræst i Mesinge og Viby Rikke Aagaard der forestod arbejdet, men da hun sad i et fly højt over arrangementet på vej til en velfortjent ferie i Spanien, ja da måtte man låne fra nabosognet.

Efter morgensangen og morgenmåltidet, der blev indtaget i "gryden" bag møllen, var det tid til det traditionelle og populære amerikanske lotteri. Deltagerne handlede flittigt ind af lodderne, hvoraf indkomsten selvfølgelig går til Viby Sogneforening, der står som afholder af arrangementet.

Og om Hindsholm har x-faktor må man lade være op til den som oplever landskabet, venligheden, de snoede veje under gamle træer, vejboderne, foreningerne og arrangementerne. Spørger du en holmer skal man ikke være i tvivl om svaret.

(Sponsorer til det flotte lotteri var bl.a. butikkerne i Kerteminde. Herunder Cafe Lulu, Høkeren, Butik Flair, Stilling Design, City Pizza, Pizza Pronto, Restaurant Firenze, Bergholdt, Fotobiksen ved Emil Andresen, Butik Nille, Pias Pølsevogn, Bog og Papir, Den gamle Købmandsgård, Langegades Bageri, Cykelhandleren i Langegade.)

RMJ

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Viby Sogneforening aflyser På tur med de lokale
- Viby kirkes tag skal udskiftes
- Traditionel Skt. Hans med Viby Sogneforening
- Viby Sogneforening åbner Viby Mølle
- Fuglene flyver i flok - når de er mange nok!
- Fuglene flyver i flok - når de er mange nok!
- Affaldsindsamling effektueret med succes
- After ski som temafest
- Fællesspisning blev en succes
- Foreninger klar med endnu en temafest
- Galleri pop-up i Måle
- Hindsholm har x-faktor
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 509



Powered by Kjerteminde Avis :-]