Marslev Børnehus oplevede det store cirkus

Søndag 12. juni 2016 kl. 10:40

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Marslev Børnehus oplevede det store cirkus
Foto: Chris Miller

Der er sammenhold i Marslev og på trods af truende skyer over Kerteminde Kommunes økonomi, så var det ingen sag, at samle 215 børn og voksne til en lokal cirkusforestilling.

Der skal bygges et nyt børnehus ved Marslev Skole, og byggeriet kræver en lokalplan. Det truede ikke stemningen ved børnehusets sommerfest forleden. Børnene havde i ugerne op til festen lavet udstyr og fundet dragter frem til den helt store cirkusforestilling.

Der var i dagevis blevet øvet på forestillingen, og ved premieren torsdag kunne prinsesser, supermænd, tigre, løver, zebraer, stærke mænd samt et fem mands orkester bortvejre de truende skyer. I hvert fald for en stund, mens lokalplanen er i høring.

Efter forestillingen spiste de mange aktører og tilskuere deres medbragte mad og man sluttede af med kaffe og lækre kager, som forældrene havde bagt.

Marslev Børnehus er en del af institutionen Marslev Skole og Børnehus. En såkaldt "Landsby-model", som er fysisk adskilt fra Marslev Skole og SFO, dog kun med en fodboldbane imellem.

Der er meget samarbejde på tværs, idet Marslev Børnehus og Marslev SFO har fælles morgenåbning og fælles pasning i ferier. Og børnehuset benytter jævnligt gymnastiksalen eller SFOens lokaler, som dele af året står ledige om formiddagen. Der samarbejdes også med skolens personale, således at der bliver en rød tråd gennem barnets tid i Marslev Skole og Børnehus.

Leif Hansgaard


© Copyright 2022 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Marslev Gymnastik- og Idrætsforening 125 års jubilæum
- Motionsløb hylder reformationen
- Gymnastikken var startskuddet
- MGIF slutter kreds og står fast
- Typografen, nazisten og idrætsforeningen
- Hyggeligt julemarked
- NovemberMarked i Marslev med 100 stande
- Masser af Harleyer i Marslev næste weekend
- Marslev Børnehus oplevede det store cirkus
- Opråb til borgerne i Marslev
- Marslevs nye lokalråd gør klar til indsatsen
- Lokalråd for Marslev og omegn er etableret
 - Toppen af siden
© Copyright 2022 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 480Powered by Kjerteminde Avis :-]