Helstegte pattegrise til sæsonafslutning

Torsdag 14. april 2016 kl. 12:09

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Helstegte pattegrise til sæsonafslutning
Mary Jacobsen glæder sig over stor tilslutning til fællesspisningerne i Rønninge Forsamlingshus.

Der er en livlig snak ved langbordene, når der den anden tirsdag i hver måned samles en stadig større kreds af madglade gæster i Rønninge Forsamlingshus til fællesspisning. De nyder kogekone og forsamlingshusbestyrer Mary Jacobsens veltillavede mad og samværet med skiftende bordfæller.

Ved fællesspisningen i april i Rønninge Forsamlingshus, hvor der var svinekam med brun sovs og rødkål på menuen, varslede Mary Jacobsen, at der til sæsonafslutningen tirsdag den 10. maj vil være helstegte pattegrise på menuen.

- Det har været en fantastisk oplevelse at se så mange gæster hver gang siden efteråret, sagde Mary Jacobsen. De fleste gange har der været over hundrede gæster, så derfor må jeg sige, at når vi skal slutte sæsonen, så skal det være ekstra festligt.

- Mine hjælpere og jeg vil satse på at vejret tillader, at vi udendørs griller så mange pattegrise, at der vil være nok til de omkring 150, som der er plads til i vores forsamlingshus.

- Jeg kan sige, at der allerede nu har meldt sig over 60 til sæsonafslutningen og at prisen fortsat er beskedne 60 kroner for voksne og at børn spiser kan med for halv pris.

- Til fællesspisningerne er alle velkomne uanset bosted, siger Mary Jacobsen. Hun vil dog gerne vide, hvor mange der kommer. Hun træffes på telefon 2362 1029.

Leif Hansgaard




© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Luthers enke besøgte Rønninge kirke
- Høstfest og fællesspisning i Rønninge
- Rønninge rundt
- Jubilæum fejres på Rønninge Søgaard med gudstjeneste og rundvisning af lensgreven
- 37 kilo skrald i Rønninge blev fjernet
- Rønninge kirke starter børnekor
- Forårsrengøring i Rønninge
- Rønninge Kirke med fine detaljer
- Revner i kirkeloftet
- Rønninge Lokalråd har konstitueret sig
- Rønninge ønsker et talerør til kommunen
- To gengangere og seks nye i Rønninge menighedsråd
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 420



Powered by Kjerteminde Avis :-]