Byen, der ikke vil dø

Lørdag 26. marts 2016 kl. 14:08

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Byen, der ikke vil dø
De to X-factor stjerner, der gæster Rynkeby
Rynkeby er en by, der nægter at dø. Rynkeby Forsamlingshus er et hus, der har det på samme måde, og nu sætter en nye bestyrelse sig for at skabe nyt liv i det gamle hus.

Forsamlingshuset er slidt og gammelt, men nye kræfter forsøger at gøre huset til det, det oprindeligt var meningen med sådan et hus. Det skal være byens hus, der skal ske noget i huset, der binder beboerne i landsbyen sammen.

For godt et år siden, fik byen og omegnen et lokalråd. En flok ildsjæle, der siden har gjort meget for at få byen til at vågne op.

Nu er det så forsamlingshuset, der har fået ildsjæle i spidsen. Hvad gør man så for at få det dødende hus til at vågne op igen?

Man kunne alliere sig med mennesker, der ligesom huset har været dømt til fortabelse, og det er netop det, der er sket.

Cliffordt og Hein kommer til byen. To mænd, der fra hashtåger og det, der var værre, har kæmpet sig tilbage til en normal tilværelse. To fantastiske skæbner, som blev kendt via X-factor, har lovet at komme og holde fordrage og underholde med sang og musik i Rynkeby Forsamlingshus.

Det skal understreges, at det ikke var x-factor, der fik Cliffordt og Hein på ret køl. Det klarede de selv, men det var X-factor, der først fik lidt af deres stærke og gribende historie, og nu er det så Rynkebys tur til at høre om de to mænds barske oplevelser.

Den 6. april 2016 kan kun blive en god dag. Det er den dag Cliffort og Hein kommer og underholder fra kl. 19.00 i Rynkeby Forsamlingshus.

Det slidte hus danner rammen og to mænd, der også har været slidt helt ned på krop og sjæl, men som i de to mænds tilfælde: Alt kan lykkes, når der bliver kæmpet hårdt nok.

Derfor kom og vær med. Lydt til de herre Cliffordt og Hein, og bliv en lille smule klogere, og forhåbentlig også en lille smule mere glad.

KJ

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyt legemiljø på vej til Rynkeby
- Traditionelt julemarked på Dalsbo
- En uge kun med lokale råvarer
- To verdener i Rynkeby
- Bål til de mindste
- Lange udsigter til fortov på Rynkeby Bygade
- Rynkeby Friskole med nyt image
- Lastbil i skolegården
- Byen, der ikke vil dø
- En snert af X-factor
- Æggejagt i Rynkeby
- Rynkeby vil gerne være det største landsbydistrikt
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 543



Powered by Kjerteminde Avis :-]