Varmesvigt lukker Drigstrup kirke

Mandag 23. november 2015 kl. 12:45

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Varmerørene skal udskiftes, og det er først klar den 23. december

Der bliver alligevel jul i Drigstrup kirke - men også kun lige. Kirken bliver nemlig lukket for gudstjenester og kirkelige handling til den 23. december, og det skyldes udskiftning af varmeanlægget.

- Menighedsrådet ved Kerteminde og Drigstrup kirker har kæmpet med et defekt varmeanlæg i over fem år. Nu er anlægget så utæt, at kirken ikke kan varmes op, meddeler kirkekontoret.

Planen var, at varmerørene skulle udskiftes i 2016, pengene var afsat i budgettet, men der er nu så mange brud på rørene, at der må lægges nye.

Menighedsrådet håber, at det kan ske hurtigt, men når der skal graves på kirkegården, og der skal lægges rør ind i kirken, kræver det, at arbejdet beskrives og godkendes af Fyens Stift - og i øvrigt skal det følges af kyndige folk fra Nationalmuseet.

Kirkegængere, der normalt benytter landsbykirken i Drigstrup, henvises i den mellemliggende periode til Kerteminde kirke.

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kom til kirkegårdsvandring i Drigstrup
- Kendisser i Drigstrup til grin
- Planer om privatskole i Drigstrup
- Drigstrup Lokalråd står i starthullerne
- Varmesvigt lukker Drigstrup kirke
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 537



Powered by Kjerteminde Avis :-]