Kerteminde Kommunes forbrug af konsulent og advokatbistand i byrådsperioden

Onsdag 25. oktober 2017 kl. 16:33

Kerteminde Kommunes forbrug af konsulent og advokatbistand i byrådsperioden
En læser stiller i dette indlæg spørgsmålstegn ved, hvordan kommunen kan bruge omfattende konsulent- og advokatbistand uden at kende prisen på disse.

I FS's leder den 24. oktober omtales Kerteminde Kommunes forbrug af konsulentkroner og det sidestilles bl.a. med Odense Kommunes forbrug og Region Syddanmark.

Senest skal der bruges advokathjælp til byomdannelsesplanen og konsulentbistand til udarbejdelsen af en ny organisationsplan med henblik på at finde besparelser på op til 10 millioner kroner på mellemledere eller 25 – 30 stillinger.

Jeg har forespurgt borgmester og kommunaldirektør om prisen på disse ydelser, men det er ikke muligt at få prisen på advokatbistand, da man endnu ikke har fået regning på arbejdet, og konsulentfirma til besparelser er endnu ikke fundet.

Det undrer mig, at man kan bestille advokathjælp uden at kende prisen, og ligeledes undrer det mig, at man ingen anelse har om prisen på konsulentbistand.

I denne byrådsperiode er der brugt utroligt mange penge på konsulentbistand. Jeg kan blot nævne nyt rådhus til 4 millioner kroner.

Nu bliver det åbenbart det nye byråd, der skal stå model til kommende konsulentkroner.

Jeg håber, der bliver valgt et byråd, der stiller større krav til direktionen, der åbenbart skal have hjælp til alt nyt, og det bliver vel ikke mindre af, at der skal spares 10 millioner kroner på mellemledere.

Godt valg
Carsten Møller
Chr. Hansensvej 4, Kerteminde