HÅNDBOLD - SERIE 1

BR 66 viste klassen mod klassemodstander

Søndag 22. oktober 2017 kl. 19:43

BR 66 viste klassen mod klassemodstander
Mikkel Gunner kom ikke på scoringslisten men var sit holds bedste med fremragende forsvarsspil. (Foto: Steen Sørensen)

Langeskovmandskabet spillede efterårets bedste kamp søndag eftermiddag i Stenstrup. Et fremragende forsvar med Mikkel Gunner og Thomas Bertelsen i spidsen lagde fundamentet for den betydningsfulde sejr.


Stenstrup– BR 66 Langeskov 18-22 (8-11)

Målscorere BR 66: Mads Volder 8, Patrick Nielsen 5, Thomas Bertelsen 4, Nikolaj Thomsen 2, Lasse Schmidt 1, Mads Bøgelund 1, Søren Kristian Aagaard 1.
Kampens spillere: Mikkel Gunner og Thomas Bertelsen

BR 66 går rundt med en ambition om at vende tilbage til fynsserien. Derfor har de sukket efter at blive udfordret af en klassemodstander for at måle, om ambitionen er realistisk. Og de blev udfordret søndag eftermiddag i Stenstrup Hallen. Stenstrup viste sig at være et klassemandskab – selv om det på forhånd var svært at vurdere holdets styrke, fordi de er et 2.-hold.

Det blev den hidtil vanskeligste opgave for BR 66. Sejren blev på fire overskydende mål og var reelt aldrig i fare, men hjemmeholdet hang på hele tiden, og de ”grønblusede” skulle konstant være koncentrerede og fokuserede. Der var en afstand på 2-4 mål gennem samtlige 60 minutter, men det lykkedes aldrig at hægte Stenstrup af og lukke kampen.

Suverænt centerforsvar
BR 66 spillede sin bedste kamp i efteråret. Specielt forsvaret viste høj kvalitet. Anført af et suverænt centerforsvar med Mikkel Gunner og Thomas Bertelsen blev der lukket af, og værterne havde stort besvær med at score mål. Det stærke forsvarsspil kom også målmand Thomas Kjærulf til gode, og han spillede også en fin kamp. Et godt bevis på det dygtige forsvar var, at Stenstrup midt i 2. halvleg kun havde formået at lave 12 mål.

Angrebsspillet var mindre prangende, men der var alligevel lyspunkter. Mads Volder var stærkt skydende og blev topscorer med 8 mål på 11 forsøg. Desuden var det glædeligt, at Patrick Nielsen spillede sin bedste kampe efter at være vendt tilbage til Langeskov.

Det var endvidere positivt, at BR 66 evnede at holde fokus hele kampen igennem. Der var nogle ret besynderlige dommerkendelser, men spillerne holdt hovedet koldt og koncentrerede sig om at spille i stedet for at snakke.

Trænerros
Assistenttræner Claus Schmidt var meget glad for sejren og specielt måden, den kom i hus på.

- Stenstrup må være et af de bedste hold i rækken, så det var virkeligt godt at kunne slå dem. De var med hele tiden, men jeg var hele tiden tryg og havde en god fornemmelse. Vi spillede efterårets bedste kamp og fik muligheden for at vurdere, hvor vi står, forklarede assistenttræneren.

Sæsonens tredje sejr betyder, at BR 66 topper tabellen, men der fire andre klubber, der også har maksimumpoint. Tved har vundet tre gange, mens Ollerup/Skerninge og DSIO har vundet to. De to klubber mødres torsdag aften. BR 66’s næste kamp er på søndag, hvor TPI kommer til Langeskov.

-e.
(eigil53@live.dk)