Mark & mad med manér

Fredag 2. september 2016 kl. 07:04

Mark & mad med manér
Mark & mad med manér

Bliv udfordret på sanser, overbevisninger og traditioner når Hindsholm Gårdbutik tager gæsterne med bag scenen og lærer dem bl.a. hvordan de laver deres smagfulde kød og hvordan de tilbereder det.

Oplev dyrevelfærd på tæt hold, hvor hvert liv har topprioritet og har en værdi der ligger langt ud over kroner og øre.

Søndag den 11. september kan du nyde en eftermiddag med god mad i en uhøjtidelig atmosfære, og samtidig lære om hvordan det hele foregår hos Hindsholm Gårdbutik. Lær om hvordan det er at være selvforsynende når kvalitet, harmoni og dyrevelfærd kommer i første række, og der ikke gås på kompromis.

- Vi laver maden imens, meddeler Louise Williamson-Westerman, der sammen med sin mand Benjamin Williamson-Westerman har Hindsholm Gårdbutik.
- I kan følge processen og stille alle de spørgsmål i har lyst til. Vi vil grille hele skinker fra vores grise, Mamma Ida fra Moderne Mamma på TV2 Fri kommer og laver pasta, og frisk plukket chilier, tomater, bønner, æbler og meget mere laves til forskelligt velsmagende spise.

- Vi ved en masse, men vi vil ikke lave et decideret kursusprogram, meddeler Louise Williamson-Westerman. - Så kom med et åbent sind og masser af spørgsmål. Vær klar til at opleve og lære noget nyt, og bliv klogere på hvad der sker bag ’scenen’, på Stålbækgård, og hvad der skal til for at lave god kvalitet uden at gå på kompromis.

For mere information kan man kontakte Louise Wiliamson-Westerman på 20434974 eller louise@hindsholmgaardbutik.dk

RMJ